söndag 22 juli 2012

En mycket trevlig helg!

 Helgen har varit en trevlig upplevelse, åkte med en kompis (Lotta) ner till Boäng i Skåne för att vara med när Anette förärades utmärkelsen "Åres Trädgård" av tidningen Drömhem och Trädgård:) Det är andra gången som jag får vara med om detta, förra året var det ju Birgitta (http://gladjekallan.blogspot.se/) som vann:) Tänk att ha två vänner som fått denna utmärkelsen:) Här har Anette precis fått diplomet och en check av Ebba Svanholm (i mitten) som alltså flankeras av Anette och Stefan.
 Det var hennes köksträdgård som vann priset, det är den vackraste köksträdgård som jag har sett:) Vi tog en runda på kvällen bland alla hennes dagliljor innan det blev underbar grillmat:)
Dagen efter var det ju inte så dumt att åter få gå omkring med Anette i hennes dagliljebäddar och njuta och välja ut vad man ville få med sig hem:)  Här är det Lotta och Anette som diskuterar vilken av fröplantorna som är bäst:)

1 kommentar:

  1. Vad roligt att kunna besöka Anette och Stefans trädgård när det var prisutdelning. Sune och jag tittade förbi när vi var på väg hem från Degeberga Antikmarknad i går. De har verkligen en underbar trädgård.
    Ha det gott
    Birgitta

    SvaraRadera