lördag 11 juni 2011

Pingst- Hänryckningens tid!

Ja, idag kan man väl verkligen säga att vi var hänryckta:) Det var växtmarknad på Regementsparken i Uddevalla, det är STA bod:) största evenemang på året kan man väl säga:) Vi var 34 st försäljare och det var mycket besökare och trevlig stämning:) Man blir verkligen hänryckt av att kunna frossa i olika typer av växter, betongalster och keramik. Tur med vädret hade vi också (som vanligt) måste jag säga, bara ett par droppar kom annars var det uppehåll och precis lagom varmt.

Det var riktigt ruschigt ett tag, blev av med nästan alla mina fuchsiaplantor och lite till:) En del växter följde med hem från andra försäljare (konstigt va) en del var så snälla att de gav mig dem, en del bytte vi med varandra.
Den här underbara kruka i keramik fick jag av Linda (Trädgård......drakar och lite annat) Den vackra hortensian var plantred i och gissa om jag blev glad;)) Puss på dig Linda;) Fick en annan fin sak också men - den var inte hel när jag kom hem;(( buuuhuu! Glaset sprack under hemfärden Linda. Ska försöka att använda "knoppen" i alla fall.
Nu ska min älskling och jag ta det lugnt, njuta av helgen och bara slappa:) Det har varit lite mycket det senaste med bussresor och annat, inget som man vill ha ogjort men nu måste vi ta det lite lugnt (om vi kan:))

7 kommentarer:

 1. Som ni har slitet med denna marknad! Trevligt att träffas idag, men som alltid är jag så ofokuserad, och blir förvirrad av alla växter:-) Vi får se fram mot trevligheter i sommar. Tack för Margueriten, jag har planterat den i ett av våra betongrör vid infarten. Passade jättebra.

  SvaraRadera
 2. Jag förstår att du är slut du som både har besökare i din trädgård och säljer på växtmarknader, det kräver ju en del planering och en mycket arbete.
  Kul att se dig idag även om det blev kort, ni säljare har ju fullt upp o man vill ju inte störa när ni säljer. Min kompis köpte en sanguisorbia av dig, ser fram emot att se hur den blir :-)

  SvaraRadera
 3. Du har många järn i elden, förstår jag, så en vilodag blir väl inte fel. Vädret har varit jätteskönt idag och har vi tur så blir det lika fint i morgon!

  SvaraRadera
 4. Sån tur ni hade med vädret!
  Visst är det roligt att åka på växtmarknader men jag har insett att om jag skall kunna köpa växter som klarar av klimatet i min trädgård så får jag nog åka till inre norrland (om de har växtmarknader där :-) :-) ).

  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera
 5. Underbart kul med växtmarknader!!! Hittills har jag bara erfarenhet av att handla....men till hösten tänkte jag nog sälja lite också.
  Jag har bara haft en trädgårdsvisning med dito plantförsäljning i år, och vet hur enormt mycket tid det tar, och vilket arbete det är,men det är ju så himla roligt att träffa alla möjliga sorters trädgårdsmänniskor. Och visst...jag suger i mej varenda liten positiv kommentar jag får och lever på det ett bra tag...och det känns bra.
  Ha det gott och passa på och njut lite idag //Elinore

  SvaraRadera
 6. åå vilken fin växtmarknad!!Där önskar jag att jag hade kunnat vara:)
  Då jag kommer ner ska jag försöka ta med lite stjärnrams, vipprams och svart klocklilja åt dig!Eller så kan jag skicka lite..

  Ha en underbar och vilosam dag!!

  SvaraRadera
 7. Gulle dej Berit;) skulle bli överlycklig om du har med dig sådana godsaker till mig:))

  SvaraRadera