fredag 10 juni 2011

En slappardag!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, har plockat fram det som ska med till växtmarknaden på regementsparken i Uddevalla i morgon men för övrigt har jag vilat mig:)) Det kom två trevliga damer på besök också i förmiddags och det var riktigt trevligt att bara gå omkring och visa trädgården och småprata:)) Nu har mina kaktusar äntligen fått komma ut på sommarvistelse på altanen:)) Där får de stå till någon gång i oktober - november.
Nu har den här skönheten satt igång att blomma - Clematis montana 'Broughton Star' heter den och visst är den en stjärna:)
Riktigt lysande är denna azala som rådjuren tydligen missade totalt för så här fin vet jag inte om den varit förut:) Rh. 'Fireball' heter den och det är ju ett passande namn:)
Ett foto på senaste nyförvärvet - en luktpion som vi köpte på Rångedala i onsdags:)) P.lactiflora 'Paula Fay' var namnet och var det inte den som du köpte för ett tag sedan Bitte? ;)) Jag blev i alla fall väldigt glad över den:)

2 kommentarer:

 1. Mycket fint som blommar hos dig :) Mina pioner är långsamma i år - eller är andras snabbare? ;)
  Clematis Montana är så fin! Har klurat på den men får se vad jag har för plats först, jag har en förmåga att köpa växter utan någon plats för dem ;)
  Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Vackra blommor!
  Clematis montana är något jag kan glömma hos mig. Mina startade fint i år men bara en blommar nu och det är gullklematisen. Luktpionerna har knoppar som jag hoppas slår ut inom en vecka :-)

  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera