onsdag 9 februari 2011

Det går fort när det börjar!

Ja, jag VET att det fortfarande är vinter men all snö har tinat bort i trädgården efter att ha haft plusgrader och regn i en veckas tid:) Ett litet bakslag kom ju i förrgår med snö men det försvann lika snabbt som tur var. Nu är det minusgrader igen;( men förhoppningsvis blir det inte så mycket. Det är tur man har bildbevis med datum för man glömmer ju hur otroligt snabbt det växer när det väl börjar;)) Den här bilden är från den 8:e april förra året. Vi har rensat och fyllt på med säckar av kogödsel, tycker dels att det ser trevligt och fint ut på våren sedan är det ju en extra näringsgiva till växterna:) Eftersom våra rabatter är upphöjda lite och vi har ren blålera så gäller det ju att jordförbättra varje år då ju rabatterna "sjunker" ihop. Som ni ser ser det ju inte mycket ut för världen vid den här tidpunkten på våren, klickar ni upp bilden så kan ni se att pionerna har tittat fram lite:)
Samma ställe den 17 juli:)) Helt otroligt att det kan växa så:) Nu ska jag äta lite frukost och drömma mig bort en stund till maj månad tror jag då ÄR det i alla fall vår på riktigt:))

5 kommentarer:

 1. Visst är det lätt att glömma att det verkligen växer så det knakar när vi haft så mycket vinter förra året, det är fantastiskt.
  Ha de gott!!
  Ingela

  SvaraRadera
 2. Så himla fin den sista bilden är!!
  Sommar,mmmmmmmm:=))

  M-L

  SvaraRadera
 3. Visst är det en ofantlig växtkraft som göms i jorden. Man blir lika häpen (och lycklig) varenda år!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 4. Hei!
  Så deilig med hage blogger!
  Go helg hilsen fra Beate i Norge

  SvaraRadera