fredag 4 februari 2011

Regn o hagel!

Idag när vi vaknade så hade det snöat under natten:( men det var bara lite puder och eftersom det var plusgrader så låg det inte kvar länge;) Det började också att regna vi tio-tiden och vid 11 ungefär gick det över i hagel stora som ärtor, du milde vad det lät och till råga på allt så var det stormbyar som tog tag i huset så det skälvde. Men vid halv tolv redan lugnade vädret ner sig och återgick till ett stilla regnande. Körde Göran till jobbet även idag och mötte upp dotter och barnbarn i Stenungsund. Efter att ha shoppat (det var dottern som gjorde det:)) och fikat åkte vi åt var sitt håll.
När jag åkte från Mia Maräng i går så svängde jag in till Kullens Handelsträdgård för vid den här tiden på året längtar man ju efter färg (läs blommor:)) Då får man ju försöka tillfredställa det behovet eller hur? Ser det inte helt ljuvligt ut med ett hav av Campanula? ;)) Stod där och bara njöt och insöp i flera minuter, sedan kände jag mig "fulltankad" på färg och kunde ge mig av hem igen:))
När jag var på väg hem så stannade jag till på hållplatsen vi Strand Norum och tog ut över havet;) Fick luta mig mot bilen för att inte blåsa bort så det blev bara detta fotot som blev ok;) Det är strandkanten med issörja närmast, tunn is längre ut och sedan öppet vatten:)

6 kommentarer:

 1. Båda bilderna är fina på sitt sätt - men visst har du rätt i att man längtar efter färg nu!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 2. Kan tänka att det lät med så stor korn. Här blåser det som attan.
  Härlig blå färg som man blir gald av
  Ha det gott
  annika

  SvaraRadera
 3. Jag ser framför hur du står där vid alla dessa Campanula och insuper färg. Jag tror jag får bege mig till en växtaffär imorgon och göra detsamma.

  Ha det gott,
  Kerstin

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig färg på dessa campanulor! Och bilden på havet är underbar!
  Ha en riktigt skön helg!

  SvaraRadera
 5. Nog behöver vi färg just nu. Lite nytt grönt sticker upp ur marken och gammalt finns som har övervintrat under snön, men när det gäller färg så är det nog plantskolan (Kullens) som gäller.
  Fortsatt trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera
 6. Hejsan!
  Vilka underbara färger.Tack för sms om antal besökare. Ja jag har ändrat på länk adressen på bloggen nu tack för att du skrev så fort och berättade.
  Kramiz Mia

  SvaraRadera