lördag 5 februari 2011

Hittade inte det vi sökte men...........................

Idag åkte vi iväg för att kolla lite i Antikladan i Lilla Edet, det passade bra en dag som denna när det nästan blåste orkanvindar. Har berättat om detta ställe förut, ett fantastiskt ställe där man kan gå omkring i evigheter:)) Jag bara älskar att kolla in allt som finns där:) I detta rummet finns hela serviser till struntsummor och fina gamla fotogenlampor uppblandat med lite nytillverkat:)


Var på jag efter en skänk/skåp/vitrin till vardagsrummet och i detta rummet fanns en hel del intressant men inte riktigt:( får leta ett tag till,jag vet precis vad jag vill ha när jag ser det;))
Det finns nog det mesta för alla smaker, är man tex på jakt efter en rustning så...................
Göran hittade den här haren i gjutjärn med "bronsyta" (nytillverkad) ska få bli kompis till den haren vi köpte i höstas:)
Jag föll för den här boken i gammalt utförande (nytillverkad) Såg så där härligt shabby chic ut:)
Att det sedan egentligen är ett skrin gör ju inte det hela sämre:) Så har ännu en dag förflutit i lättja och nöjen:)) Det är dock skönt att kunna unna sig den lyxen emellanåt.

4 kommentarer:

 1. Vad trevligt att bara kunna gå runt och ha det bra och titta på fina saker. Jag hoppas att stormen har bedarrat coh att ni får en riktigt fin dag idag i stället.

  Ha det gott, Kerstin

  SvaraRadera
 2. Så kul att du kikade in hos mig. Ja, jag har fortfarande en massa härlig energi kvar så idag ska jag tillbringa tid i ateljén/verkstaden och sedan ska jag ut på utflykt igen *ler*
  Ja, jag misstänker att jag får en hel uppsjö av inspiration där, och jag hoppas hinna lägga ut lite bilder ikväll.

  Tänk, Antikladan har jag tänkt många gånger att jag ska åka till, men det har inte blivit av. Nu blev jag jättesugen - IGEN!
  Tack för tipset.

  Önskar dig en fin söndag!
  Mia

  SvaraRadera
 3. Antik-ladan dit måste man ju bara åka!!
  Var det där som antikdeckarna i TV var för några veckor sedan???
  Dom var i Lilla Edet i alla fall,men där kanske finns fler ställen??

  Ha en trevlig söndag!!!
  Jag skall snart åka till jobbet!!

  M-L

  SvaraRadera
 4. Loppisar är roligt att besöka och även om man inte hittar något är det kul att bara titta. Såg de vackra madonnorna i tidigare inlägg den skull jag inte tacka nej till//Britt

  SvaraRadera