måndag 7 februari 2011

Ettårsjubileum;)

I dag är det exakt ett år sedan vi ändrade vår livsstil och gick över till LCHF kost:) har visserligen bara gått ner 4 kg men jag mår såå mycket bättre än förut:) Magen har varit utan några problem mot att förut ha kunnat få sådana kramper att jag svimmade. Tack o lov var det inte ofta det hände men ändå:) Vi märker också att väldigt många människor i vår omgivning går över till LCHF kost vilket gläder oss enormt. Ju mer man läser om detta ju mer inser man hur rätt det är. Vill du veta mer så finns det många böcker att läsa och mycket information på nätet. Här tex. finns en del http://www.lchf.se.

5 kommentarer:

 1. Jag har också köpt Dahlqvists LCHF men har inte riktigt kommit igång. Jag försöker att ta bort kolhydrater men det är inte lätt för en, som älskar hårt bröd med ost. Jag skulle vara jätteglad om jag minskade fyra kilo. Det är bra gjort, för det är tufft att försöka gå ner i vikt. /Vänligen Ulla Laiho

  SvaraRadera
 2. Roligt att du lyckats gå ner i vikt!
  Jag har också funderat på att gå över till LCHF. Jag har köpt en bok med lite fakta och 100 recept. Det verkar vara jättegod mat, men blir det inte väldigt dyrt? Jag har inga problem med att skippa potatis, ris och pasta, det blir svårare med bröd. Min man är inte helt övertygad heller. Så vi får se hur det går.
  Ha det gott!
  Christina

  SvaraRadera
 3. Nä Christina det blir inte dyrare än "vanligt" för du äter mindre och står dig längre på denna kosten:) Tänk att bara gå förbi hela brödavdelningen:) Eftersom man inte äter socker blir du heller inte "sugen" var och varannan minut.

  SvaraRadera
 4. Har en bekant som äter denna diet och hon har gått ner i vikt och ser ut att må så mycket bättre//Britt

  SvaraRadera