tisdag 18 maj 2010

Nu börjar Rhododendron och Azalea att blomma om än 2-3 veckor senare än vanligt. Denna Azalea Rh.carolinianum 'P.J.M Elite' är otroligt vacker varje år, konstigt nog är rådjuren inte på denna azalea den kanske inte är god:) Vad orsaken än är är vi i alla fall glada att den får vara ifred.

Rhododendron 'Temple Bell' är oerhört söt med sina rosa klockor, den är inte så stor ännu så jag kan bara föreställa mig hur den kommer att se ut när den blir stor;)
Den här skönheten beställdes från England och Cox i våras Rhododendron 'Cupcake' heter den och visst liknar den en bakelse:)

4 kommentarer:

 1. Riktigt fina, villken färg!
  Mariana

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig tid ni har framför er i er trädgård. Vi har en del Rhododendron och Azaleor men de blommar inte än. Men vi ska åka på trädgårdsvandringar i helgen i trädgårdar där det finns fantastiska blommande berg av dessa skönheter. Det man inte har själv, tittar vi gärna på hos andra.
  Ha det gott
  Carina

  SvaraRadera
 3. Så fina, särskilt den i mitten! Glömde mina fuchior ute en kväll o "Herr Frost" var inte snäll mot dem, alla repade sej utom Celia Smedley...Så nu blir det jakt efter en ny. Får väl åka ner o titta på dina stora fuchior, såna träd drömmer man ju om att få ha! Ha det så gott! Hälsningar Maritha

  SvaraRadera
 4. Så retfullt Maritha, du får ta dig en tur ner till mig igen så fixar vi en ny:)

  SvaraRadera