torsdag 13 maj 2010

Lite värme så.......

Idag har man faktiskt känt att det är lite varmare i luften så kanske värmen är på gång. Clematis macropetala 'Ola Howells' har otroligt med knopp så lite värme nu så slår de ut:)) Men allting är minst 2-3 veckor senare i år.
Men har man sådana här växter som den gulbladiga mattramen (Tanacetum parthenium) så tänker man inte så mycket på att et är sent för det fullkommligt lyser i rabatten:)
Sorbus aria (Vitoxel) behöver inte mycket värme/sol för att slå ut:) Hoppas att denna helgen är det riktiga startskottet för värmen som nog alla här på västkusten i alla fall längtar efter.

7 kommentarer:

 1. Värme?? Ja tack...
  Kommer den till dig så skicka hit den.
  Annika

  SvaraRadera
 2. Den där mattramen, den lyser upp även här. Kommer lite som den vill.
  Värmen kommer hit imorgon.

  Då kanske sista snödroppen ger sig.

  /Anette

  SvaraRadera
 3. Ja lite värme tackar inte jag heller nej till. Kanske blir det imorgon. Fast vi hade det rätt varmt igår trots moln. Jag har också en klematis som står färdig för att slå ut i blom. Härligt. Ha en fin helg/Gela

  SvaraRadera
 4. Tog mig en liten promenad i regnet men värmen känndes som om den var på G. Jag hoppas det//Britt

  SvaraRadera
 5. Ja lite värme på detta regnande så exploderar det. Gräs och ogräs behöver tydligen inte så mycket värme, för det växer. Det är full rulle att försöka hålla ogräset borta från den öppna jorden. (I allefall hemma hos oss)
  Ha en bra helg
  Carina

  SvaraRadera
 6. Värme skulle inte vara dumt. Visst känns det lite varmare i luften men var är solen? Har du någon att dela med dig av?
  Små solar i rabatterna är heller inte fel.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 7. Det är tolv grader på mornarna nu och det känns som våren vill narras med oss.
  Ha de bra
  Mariana

  SvaraRadera