lördag 8 maj 2010

KALLT!!!

Idag hade vi bestämt att vi skulle till Gbg och Liseberg och innan det till Heden och TA:s växtmarknad. Svärmor skulle med oss så vi åkte och hämtade henne och då passade jag på att ta kort på min svågers får som nu börjat att lamma. Dessa två är årets första:) När jag stod där och tittade kände jag att jag hade alldeles för lite på mig och det tyckte nog tackan också, ser ni hur hon skrattar åt mig:) Det var svinkallt i Gbg och jag har frusit hela dagen. Inget vidare väder att titta på växter och annat i, det regnade hela tiden och var som sagt svinkallt så det var inget större nöje. Men lite fick vi allt med oss hem som kryddor och tomatplantor, minigurkplanta, Rhododendron 'Astrid'  en betongängel och kryddor. Nu ska vi sätta oss och äta räkor och dricka lite vin. Ljuvligt att vara inne i värmen igen. Kan inte förstå att vi är inne i maj med denna kylan som går genom märg o ben.

3 kommentarer:

 1. Ja nog var det svinkallt i Gbg idag. Att vara inne är inte fel - men jag har stått ute i eftermiddag och krukat in små blåsippsplantor. Inte lika kallt här som i Götet.
  Söta små ulliga lamm - påpälsade så de fryser nog inte.
  Fortsatt trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera
 2. Låter som här tycker jag.
  Tur man kan köpa sig varm....
  Minigurka skall jag också ha den är perfekt att ta som en godis bit.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 3. Ja det är en ruggig vår.
  Det är så mysigt med får/lamm, första året för oss utan får/lamm,så förr den här tiden var det fullt av bäää och skutt i hagen.
  En trevlig helg
  Mariana

  SvaraRadera