fredag 2 april 2010

Vårstädning!

Har börjat med att klippa ner perenner och rensa undan i rabatterna. Fortfarande är det himla kallt om fingrarna men lite i taget är bättre än inget alls:)) Dessa små söta botaniska krokusar är inte aptitliga för rådjuren men det hindrar inte att de ju måste smaka på dem ändå och sedan spotta ut dem igen. Nästan varje dag får jag plutta ner lökar som de dragit upp.
Så här ser det ut nu när allt gammalt och dött är borta. Solen vill inte riktigt bryta igenom molnen men kämpar på:) Min alv som ska stå i mitten har inte kommit på plats ännu för i år. Men om några veckor står den där igen:)
Så här såg det ut den 24 mars så det har hänt en del den dess. Hoppas att ni alla har fint väder och att Påskhelgen blir fin för er:)

9 kommentarer:

 1. Våren har ju kommit riktigt långt hos er. Hoppas det går lika fort här när det sätter igång.

  SvaraRadera
 2. Härligt när man kan börja rensa i rabatterna! Våren har nog kommit längre hos dig, men snart är all snö borta här oxå!
  Ha en fortsatt trevlig Påskhelg! / Margot

  SvaraRadera
 3. Her er det for vått i bedene ennå, men håper på litt sol så det tørker opp.... Fint å se det blomstrer hos deg. Fortsatt god påske....

  SvaraRadera
 4. Fint! Borde också städa där ute, fastnar i vinterträdgården ;)

  SvaraRadera
 5. Det är helt fantastiskt nu när våren har kommit och man kan vara ute och städa upp lite grann.
  Får önska dig en riktigt Glad Påsk!
  Mvh Ken & Carina

  SvaraRadera
 6. Idag har det varit härligt att vara ute. Skönt att kunna "rota" i rabatterna utan att frysa om fingrarna.
  Typiskt att rådjuren måste smaka. Här är det katterna som kraffsar upp lökarna.
  Glad Påsk!

  SvaraRadera
 7. Man tror inte det är sant när man fått rensat undan - det blir sån skillnad. Du har verkligen fint där runt gruset Monne! Snart är det inte barmark där längre... säkert en massa Hosta och Hemerocallis...

  SvaraRadera
 8. Visst är det underbart när man får komma igång och börja vårröjet! Nu börjar tiden när man inte kommer in förrän i skymningen! =)

  SvaraRadera