tisdag 20 april 2010

I Stenpartiet!

Äntligen har jag lite tid över för att skriva lite i bloggen:) Har varit ute i trädgården hela dagen så nu är jag helt slut. Denna lilla goding blommar så fint nu, blev så himla glad att den överlevde vintern:) En backsippa som jag har i stenpartiet Pulsatilla grandis 'Budapest Blue' heter den. Det är en lite mindre sort. Om ni klickar upp bilden ser ni bättre hur söt den är:)
En annan stenpartiväxt är Saxifraga burseriana 'Brookside' inte så dum den heller. 
Har hjälpt dottern med flytt och städning så jag har varit helt slut på kvällarna och har inte ens orkat kolla era bloggar så förlåt att jag inte har kommenterat era inlägg.

5 kommentarer:

 1. Mmm, vilka söta stenpartiväxter. Pulsatillan är en dem som kommer högt upp på min vill-ha-lista. De är så oerhört söta med sina ludna stjälkar och blommor.

  Och det finns väl få som är så flitiga bloggläsare som du? Inte behöver du be om ursäkt för att du ägnat dig åt betydligt viktigare saker. Men hjärtans välkommen tillbaka!

  /Bianca

  SvaraRadera
 2. Backsipporna med sin päls är helt underbara. Var inne och ringde på din dörr igår men ingen hemma ;-).
  Hör av mig via mail.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 3. Söta små växter!
  En av de fem sticklingarna nickar lite, de andra är pigga.
  /Anette

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag har klickat på backsippan. Så söt och luden!
  Vilken fin trädgård du har. Hit måste jag komma tillbaka och titta vartefter det växer upp.

  Hälsningar Agneta

  SvaraRadera
 5. Jag har samma problem. Om man är ute till sju, halv åtta på kvällen, och sedan går och lägger sig helt utpumpad klockan nio - då blir det inte mycket tid över för datorn! =)
  Jag har planerat att anlägga ett kombinerat stenparti/grusplantering à la Peter Korn i år. Jag har redan en hel del växter som skulle trivas där, men så var det ju det där med tiden... =)
  Din lilla pulsatilla är jättesöt - och snart kommer jag upp och får se din trädgård live! Det ser jag verkligen fram emot!

  SvaraRadera