torsdag 1 april 2010

Pyssel!

I veckan som gått har jag roat mig med att pynta och fixa lite inne eftersom det regnat och varit trist att vara ute. Hittade ett gammalt kuddvar som Görans farmor broderat och ett annat gammalt örngott. En murgröna lyste upp lite på pelarbordet där jag satte den lilla fina ängeln som jag fick av barnen när jag fyllde år:) Idag har vi varit och köpt lite kogödsel på Hartills trädgårdar och då var jag ju snabbt som ögat inne och kikade i min favoritaffär:)) Mia Maräng!! Denna söta lilla kronkruka hittade jag och visst blev den fin med murgrönan i! Den vita krukan på pelarborden blev snabbt förpassad till källarskåpet:)
En gammal byrå har jag målat om i veckan och det blev riktigt bra, det lyste upp hela rummet:) Göran tyckte inte att den tavla som vi hade på väggen till höger om byrån passade in i den nya stilen och färgskalan och det hade han rätt i. Det blev lite tomt där den hängt och vi visste inte vad vi skulle hitta på. Då fick jag en jättebra ide från Mia om att sätta tyg i ett gammalt fönster. Göran sa att det har jag uppe på "rännet" så det blir nog bra. Trodde aldrig att han skulle nappa på att hänga upp ett gammalt fönster:)) Men väl hemma så blev det lite slipning och pyssel och det blev så bra så bra:))

Här är det i närbild, tänk vad man kan göra av ett gammalt fönster:))

7 kommentarer:

 1. Vad jättefint du har gjort. Du är en riktig pysslare :))
  Det är kul att ta tillvara gamla saker. Jag har några gamla förnster som jag sparat tills jag kommer på vad dom ska användas till...än har jag inte kommit på det:)

  SvaraRadera
 2. Vad du pysslar! Fint blir det också.
  Här är jag bara ute så fort det inte regnar. Påskpynta och städa inne får jag göra i morgon.
  Glad Påsk på er båda två
  Birgitta

  SvaraRadera
 3. va fint det blev!! Önskar dig en glad påsk!!
  Ha det gott /Berit

  SvaraRadera
 4. Du har verkligen förmågan att få till det där lilla extra, kanonfint

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 6. Superfint!! Om ni har fler gamla fönster så kanske man kan norpa något framöver ;)

  SvaraRadera
 7. Hejsan!
  Va fint det blev med kronkrukan och fönstret blev snyggt där brevid den fina byrån. Blev sååå glad att du skrev favoritaffär. TACK
  Ha en bra påskhelg.
  Kram Mia Maräng.

  SvaraRadera