lördag 10 april 2010
Igår var det ännu en underbar vårdag med sol och vårvärme. Ayla upptäckte att det var väldigt mysigt att sova i soffan på altanen efter att vi ätit lunch där.

 Trädgårdsofforna åkte fram, denna står i förträdgården vid alven.
Denna dagen fortskred vår vårröjning på baksidan av huset. Här ser man från söder till norr den nya rabatten för små Rhododendron som Göran gjorde förra året:) Det har ju smugit in en och annan Hosta också för den delen. 
Här är baksidan från norr till söder. Nu börjar det att bli hyfsat inne i trädgården fast det är nog lika mycket utanför och runt omkring:) Det har ju blivit så att trädgården på något sätt har blivit mer utbredd under åren om man så säger:)) Det har sina fördelar (och nackdelar) att bo på en jordbruksfastighet.
Idag och i morgon ska vi hjälpa vår dotter och hennes sambo med diverse målning och flytt till sitt nya hus så det blir inte mycket men trädgårdsarbete men det är kanske bra att vila vissa muskelgrupper under ett par dagar:) Så tycker ni att jag är ovanligt inaktiv här så beror det på det:))

5 kommentarer:

 1. Är du vaken???? Kan man ringa???
  Linda

  SvaraRadera
 2. Åh - vilken underbar rabatt i slänten! Det är ju just en sådan jag vill ha i min rabatt ;) Det har varit lite jobb att anlägga den gissar jag, få till all sten i raka fina rader :) Den ser dessutom stor ut? När jag klickade upp bilden så ser jag trädgårdsmöbler uppe på platån.

  Ja, det är en härlig tid nu och jag som har vilat kroppen i veckan, får väl bekänna färg nu i helgen ;) Hoppas vinterns styrketräning gjort lite nytta. Ha en bra helg med flyttbestyr ♥

  SvaraRadera
 3. Det kanske kan vara bra att träna andra muskler i helgen. Var nyss ute och fixade i min trädgård, så nu är jag nog också på G//Britt

  SvaraRadera
 4. Visst har det varit underbara dagar! Men det är himla kallt i vinden o här kommer nordan åt!
  Min onda axel-nacke beror nog på att jag inte haft på mig tillräckligt när jag suttit ute i solen..... tanten börjar bli gammal ;-)
  Ha,t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 5. Vilken snygg släntrabatt! Den idén ska jag nog sno - perfekt med avskilda terrasser! Jag tror det är helläckert med hosta och rhododencdron där... =)
  /Helen

  SvaraRadera