onsdag 10 mars 2010

Trappstolen klar!

Äntligen har jag planterat något i min fina kruka som Linda (Trädgård...Drakar och lite annat) har gjort jag planterade en av mina sticklingar av pelargoner i den. Det blev en stjärnpelargon 'Annsbrooks Pluto' . För några dagar sedan visade Birgitta (Glädjekällans Trädgårdsblogg) sin kruka på sin blogg, det var i en annan färg men eftersom jag älskar grönt i allmänhet och just denna glasyren i synnerhet:) så valde jag alltså denna kruka.
Nu har jag även gjort klar min trappstol. Jag valde att måla den i en antikvit halvmatt färg får se om jag ändrar på något senare. Här har jag tänkt mig att den ska stå (än så länge) har ju en tendens att flytta om emellanåt:) Men det såg lite konstigt ut med trappan framfälld så det får bli så här. Skulle inte förvåna mig om den till sommaren åker ut på altanen för att bli blomtrappa vi får se. Tycker att det ser lite kalt och naket sterilt ut men jag hittar nog på något att kanske sätta på stolen. Har ni några tips på hur jag ska "piffa" till det hela?

13 kommentarer:

 1. Gud, vad snyggt! Enkelt vitt, ser rent och fräscht ut och som blomtrappa blir det ju alldeles superb. Jag tycker att du även kan ha stolen som den är, behöver inte täckas med något!! Lindas kruka är väldigt fin!!!

  SvaraRadera
 2. En skön sittdyna o en pläd över ryggstödet kan ju vara en början.... Den blev väldigt fin...
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 3. Kanonfin som den är!!! Visst är det roligt att flytta runt saker!

  SvaraRadera
 4. Den blev jättesnygg :)
  Gillar din fina gröna Lindakruka oxå.
  Den glasyren är inte dum alls.

  Håller med dig om lavendel.
  Jag har oxå en sort som frösår sig överallt.
  Inte dumt alls.

  Kram Mari

  SvaraRadera
 5. En murgröna i kruka på bordet så det blir lite levande grönt eller krukan med pelargonen om det inte är för mörkt,stolen blev fin.
  Mariana

  SvaraRadera
 6. Så fint någon trevlig dyna skulle inte vara dumt//Britt

  SvaraRadera
 7. Fin den blev, och krukan med blomma med,
  HA en go kväll kram Monica

  SvaraRadera
 8. Så fint så...och Lindas kruka med. Tänk om jag vore lika flitig.

  SvaraRadera
 9. Oj så fint! Ha det bra nu! / Irene

  SvaraRadera
 10. oj vad fin stolen blev..jag skulle nog satsa på nåt grönt på bordet och sätta ner lyktan bredvid stolen...ÅÅ lindas kruka är ju för görfin!!!! Ha det gott Berit

  SvaraRadera
 11. Tack alla för snälla kommentarer och tips. Jag ska nog köpa en murgröna till bordet det är för mörkt för andra växter:)

  SvaraRadera
 12. Snyggt! Både krukan med pelargonen och trappstolen. Här funkar inte vitt alls med tre hundar och två katter som inte alltid är helt sand och jordfria :-) :-)

  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera
 13. Jättefin! Och Lindas kruka är underbar!
  Må så Gott!
  Ester

  SvaraRadera