onsdag 24 mars 2010

ÄNTLIGEN kommer även vårblommorna i vår trädgård också:)) Helt otroligt att så fort snön försvann så tittade dessa små underverk upp. Igår regnade det på förmiddagen men det klarnade upp fram emot eftermiddagen. Vid 17 tiden när vi åkte iväg till Göteborg tittade till och med solen fram. Vi skulle till TAG:s lokal och lyssna på Kenneth Lorentzon som talade om Magnolior. Det var hemskt mycket folk som kommit för att träffas och lyssna på ett fantastiskt underhållande föredrag. 
Lotterivinsterna var ju inte fy skam precis, jag vann en Pelargonium gibbosum denna gång:) Skulle ju inte haft något emot att vinna en julros eller två men man kan ju inte få allt:)) Batteriet på min kamera hade laddat ur så jag hade kompaktkameran med mig så några bra bilder på Herr Lorentzon himself blev det inte.

8 kommentarer:

 1. Härlig när snön försvinner. Har sett att några påskliljor tittar upp lite grand.
  Grattis till vinsten. Alltid kul att vinna något, men givetvis är julrosor alltid åtrådda.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Tänk att dom bara finns där när snön smält undan.
  Vad trevligt med en massa föredrag om trädgård som ni verkar ha.
  Mariana

  SvaraRadera
 3. Åh vad sugen jag blev, måste nog ut och titta runt huset om vi fått någon bar fläck utmed det någonstans. För övrigt är det vitt, vitt, vitt....

  SvaraRadera
 4. Härligt när vårblommorna tittar upp i rabatterna! Nu går det fort, snön smälter och fåglarna sjunger som galna. Kenneth L. kommer till vår trädgårdsförening varje år i början av maj och säljer lite ovanliga växter. Då blir det nästan huggsexa om plantorna!
  Ha en bra kväll!
  Christina

  SvaraRadera
 5. Imorgon ska jag ut på jakt! jag tänker gräva bort snön för jag kan inte hålla mig längre!!!

  SvaraRadera
 6. Härligt att våren börjar komma igång nu! Än har jag en del snö kvar men jag hoppas att den kommer försvinna nu när värmen kommer! Kul att du vann igen! Ha en fin dag! / Irene

  SvaraRadera
 7. Vad mycket trevligheter du har för dig//Britt

  SvaraRadera
 8. Underbart att se våren titta fram i din trädgård!

  Vi bor ju på samma breddgrader så jag ser fram emot att få komma hem till helgen och se hur mycket av snön som har smält bort under den gågna veckan.

  Fortsätt gärna att dela med dig av dina bohuslänska vårtecken!
  /Bianca

  SvaraRadera