fredag 16 september 2016

Trädgårdspaus!

 Den här veckan har vi (Göran) tagit en paus från trädkapning o liknande för att ägna oss åt det här :) Dotter o måg (våra grannar) har beställt hem en 16 kubik container och ställt den hos oss för att låta även oss få kasta bröte som ligger lite över allt, främst uppe på rännet. Det har blivit några turer med skottkärran eftersom containern står på baksidan, det var bästa platsen för ett så stort åbäke :)
 Får ju passa på få bort så mycket som möjligt, på tisdag hämtas den igen. Man får ju inte slänga vad som helst gratis på tippen så det är ju i första hand sådant som åker i bingen :)
 Vi tog en liten tur till Hafstens Resort o Camping, en fantastisk anläggning med camping, konferans etc. Inte så långt att åka heller för Bokenäset, väster om Uddevalla är inte långt från oss ca 30 min. med bil. På vägen dit (nästan framme) Finns en stor gård med bl.a. sådana här, Emu tror jag de heter :)
 Även påfåglar, höns o ankor fanns att titta på :)
Ville hitta på något med Nicholas som har lediga fredagar och älskar att bada i poolen där som håller 28 grader. Både mormor o morfar är ju inte nödbedda till det heller :) Det är skönt för min rygg också. Jag klarar ju inte att gå eller att stå för länge, inte heller att bära tungt så stackars Göran har inte så stor nytta av mig längre ;) men jag gör det jag kan och det verkar som om gymträningen har haft det goda med sig att jag nu kan simma bröstsim, vilket jag inte klarade tidigare :) Nu ska jag försöka att simma i Stenungsund i höst några gånger i veckan för att träna upp ryggen ännu mer :) Det blev inget trädgårdsrelaterat alls den här gången men så är det ibland :) Ha en trevlig helg alla!

4 kommentarer:

 1. Simma på, Monne, utan rygg ingen trädgård, det blir jag också dagligen varsle om.
  Och trädgård måste vi ha.
  Skönt att bli av med oönskat bråte.
  Kram
  Marta

  SvaraRadera
 2. Ja, otroligt nog ;-) handlar livet ibland om annat än trädgård :-)
  Och ryggbesvär, det vet jag vad det handlar om också.
  Njut och simma lugnt! Du blir kanske kanonbra med den träningen.

  Ha det got! /Anja

  SvaraRadera
 3. Skönt att bli av med bråte. Sånt som bara ligger tar energi utan att man tänker på det.
  Lycka till med träningen!
  /Anette

  SvaraRadera
 4. Välbehövlig paus efter allt ert slit! Bäst vore väl om du kunde få simma i uppvärmd pool flera ggr i veckan, vattengympa skulle nog inte heller skada. Passa på och njut av senhösten också, det är inte fel att sträcka ut sig i en solstol mitt i spenaten!
  Kram/Laila

  SvaraRadera