lördag 24 september 2016

Djupdykning bland gamla foton :)

 De sista dagarna har det varit en "lek" på facebook som uppmanar att visa bilder på sig själv i unga år :) Detta föranledde en rejäl djupdykning bland gamla bilder. Hittade då denna bild från 2003 (tror jag) Det ser lite annorlunda ut på den bilden mot vad det gör idag :)
 Idag ser det ut så här :) Kunde inte ta fotot från samma avstånd eftersom jag nu har en uppvuxen häck bakom (min) häck :) Inte heller kunde jag gå längre till höger för då skymmer avenbokshäcken som finns inne i trädgården :) Men ni kan i alla fall få en uppfattning om förändringen :) Kul att titta på gamla bilder även om man blir förskräckt över att inte heller man själv ser likadan ut som förr ;)
 Nu börjar mina novemberkaktusar att blomma igen, så här såg den vita ut för ca en vecka sedan....
 ....... och så här ser den ut nu :)  Jag blir lika glad varje gång jag ser dem :)
 I en annan kruka har blommorna den här rosa nyansen.
 Den här är riktigt skarpt cerise och lite lustig på det sättet att den alltid får några knoppar som ser lite "skrumpna" ut.........
 ...... vad jag menar ser ni här, inte alls som knopparna brukar se ut på novemberkaktusar men när de slår ut ser man ingen skillnad :)
Snart börjar tiden när årets kaktusar kommer fram i butikerna, då brukar jag alltid leta efter färger som är annorlunda men de senaste åren har det varit tunnsått med nyheter tyvärr. Hoppas att det blir ändring på det i år :) 

5 kommentarer:

 1. Härligt o se förvandlingen <3 Kan man hoppas på att vi utvecklas lika vackert 8-)
  Ha´t himla gôrgôtt i höstsola
  Nina

  SvaraRadera
 2. Kul att jämföra med äldre bilder. Ni har verkligen jobbat på med stora och rejäla projekt. Vita novemberkaktusen extra snygg. Jag har en gul men den visar inga knoppar ännu.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Alltid trevligt med då-nu-bilder och före-efter-dito. 2003, det var ju alldeles nyss! Tur att man har en trädgård där det verkligen syns att tiden går:-)
  Den där vita kaktusen är magisk!
  Allt gott!/Laila

  SvaraRadera
 4. Före och efterbilder är roliga. Vad mycket ni fått gjort under dessa ca 13 år.
  Ha det gott!
  Birgitta

  SvaraRadera
 5. Kul med dessa före/efterbilderna! Fint var det även för 13 år sedan men stor skillnad ändå mot idag. Sten"häcken" är jättefin!
  Novenmberkaktusar är bland mina krukväxtfavvon så här års. Hur förvarar du dem under året?
  Ha det fint!
  /Anja

  SvaraRadera