måndag 24 september 2012

Underbart goa och rara vänner!

 Tiden rusar iväg och jag förstår inte hur fort dagarna försvinner. Helt plötsligt så är klockan 9 på kvällen och jag orkar inte sätta mig vid datorn:( Igår var det en sådan dag, vi åkte hemifrån vid ettiden för att vara vid Regementsparken eller rättare sagt Thordéngården i Uddevalla som nu är STA BoD nya lokal för våra innemöten vid tvåtiden:) Här står jag på balkongen utanför lokalen och fotar:)
 Inne blev lotteribordet snabbt fyllt med både det ena och det andra:) Borden drogs fram en stund efter att jag tog bilden för att man skulle kunna gå runt men detta blev enda bilden jag tog:( Så det blev ingen bild på Brita Johansson från Vargön som berättade om barrväxter, men intrycken blev destå mer:) Efter att själva mötet började och det kommit en hel del trädgårdsentusiaster så "försvann" kvällen i en rasande fart.
När vi kom hem igen på kvällskvisten stod det en kartong utanför dörren, när jag öppnade locket såg jag det här:) 2,6 kg rensade kantareller!!!!!!!!! Tänk att jag har så underbara vänner!  Det var Britta och Christina som lämnat dem till mig:) TACK SNÄLLA!!
Inte bara kantareller föräras mig, förra veckan ringde det på dörren och utanför stor Susanne med en underbar skål i betong som hon gjort och sedan fyllt med denna fina plantering:)

4 kommentarer:

 1. Vad BRA att du visar en bild, för jag har faktiskt funderat på var den nya lokalen ligger, men nu känner jag ju igen mig :-)
  Kantarellvänner är guld värda ;-) Särskilt om man får dom rensade!

  SvaraRadera
 2. ÅÅ vilka fina vänner du har som förärar dig med alla dessa saker både blommor och kantareller.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. Härligt härligt med sådana vänner. Jag har också sånadära vänner *ler*.
  Vilken lycka att få lyssna på Britta från Vargön. Det är en dröm jag har..

  SvaraRadera
 4. When I lived on the west coast of Canada we used to pick chanterelle mushrooms in the fall. They are so tasty.

  Your little gift planter is cute. Did they make the cement planter themselves?

  SvaraRadera