onsdag 19 september 2012

Extra lycka?

Skulle ju ha fotat hostorna tidigare i år men det har bara inte blivit av förrän i morse:) nu börjar de ju att  skifta färg lite men storleken är ju den samma. De är enorma i år efter allt regnade;) Kanske lite svårt att se men hostan längs upp 'Green Acres' är minst 1 meter hög och 150 cm bred, i framkant 'Sum and Substance',  många av mina andra hostor är ännu större så de får tyvärr flyttas till andra platser, hoppas att vi hinner att göra det den närmaste veckan.;)
Vädret var ju lite underligt i morse då regnet fullkomligt vräkte ner ena sekunden och solen strålade i nästa:) Följden blev det här - inte en utan två regnbågar;)  Ni ser den andra lite bättre om ni klickar upp bilden. Andra gången i år som jag ser dubbla regnbågar har aldrig sett det förut i mitt liv, undrar om det betyder extra lycka:)

6 kommentarer:

 1. Fint du har fångat de dubbla regnbågarna Monne!
  Såg på ditt förra inlägg att ni skall hålla föredrag (i Malmö, hörde jag?). Lyckos dig - ni är ju två! Tänk på 'stackars' mig som är ensam....i januari, i Gbg...!/Anja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går säkert jättebra Anja:) Publiken får ta oss "som vi är" vet du:)) Ha det gott/Monne

   Radera
 2. Visst är det konstigt. Jag har sett detta en gång i sommar.
  Självklart betyder det dubbelt AV ALLT BRA.

  SvaraRadera
 3. Dubbelt upp kan man säga!
  Både när det gäller hostor och regbågar...
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 4. Otroligt vacker bild på regnbåge,även växterna blev så vacker.du har en fantastiskt trädgård,det är roligt att titta in här.

  SvaraRadera
 5. 'Green Acres' har jag missat!. Dag att dela snart? Blink, blink!

  SvaraRadera