torsdag 27 september 2012

Bokmässan!

 Så var årets bokmässa över för i år (för oss alltså:)) Det var som vanligt Göran Emma (dottern) och Nicholas som var med för andra året i år:) Det finns mycket att titta på men med en liten Nicko som pockar på uppmärksamhet är det inte så lätt att koncentrera sig:)
 Här fanns det dock ett ställe där barn kunde sitta och måla och rita, det var mycket uppskattat av Nicholas - i alla fall första vändan att han sedan kunde få balonger var ju också kul:)
 På 'Trädgård' på andra våningen var det full aktivitet även om jag skulle önska lite mer blommor. Det här tilltalade mig i alla fall - det var 'Smutrongårdens' monter och detta porslinet tyckte jag var himla fint:)
Som sagt lite mer blommor skulle inte skada men detta var också väldigt vackert med dekorationer av enbart grönsaker -  MYCKET SNYGGT! Här uppe tyckte Nicholas att det räckte med kultur för i dag, han blev en mycket ledsen liten skrutt, ingenting var bra längre så vi åkte hem. Inte lätt att vara liten och inte kunna förklara vad det är som känns fel och det gör ont i mormorshjärtat att inte kunna trösta;( men både Emma och jag fick i alla fall köpt några böcker var:)

2 kommentarer:

  1. Duktigt av dig att gå dit. Själv hade jag tom fribiljett men, nä, hade ingen lust. Säkert en släng av gamlingssjuka;)))!
    /Anja

    SvaraRadera
  2. Oj vad mycket folk det verkar vara där.Vad blev det för fynd då??
    Ha en underbar helg!!

    SvaraRadera