fredag 14 september 2012

Tror det har vänt!

Den här veckan har jag blivit attackerad av en illasinnad baselusk;( Vaknade i onsdags med en mycket sårig hals och absolut ingen röst alls:( Fick skriva lappar till Göran, han tyckte nog att det var rätt tyst och skönt skulle jag tro:) Senare under dagen fick jag hosta så våldsam att jag tror att jag nästan hostat sönder mig, och en förkylning som i går däckade mig totalt. Mår fortfarande inte bra men jag lyckade att närvara på min älskade morbrors begravning som var i dag. Har inte orkat så mycket i veckan så att blogga eller kommentera era bloggar har inte varit att tänka på men nu känner jag att även om hostan fortfarande är stygg mot mina revben och näsan rinner så har det vänt och hoppas att jag ska orka lite mer i morgon:) Den här Fuchsian 'Rose of Denmark' tillhör de av mina fuchsior som jag nog inte kommer att behålla i vinter.

7 kommentarer:

 1. Skönt att du kryat på dig.
  Gör som du, bestämmer vilka inkrukade växter som skall få ett fortsatt liv här hos oss.
  Trevlig helg!
  Birgitta

  SvaraRadera
 2. Låter bra att du mår bättre. Men sorgligt med din morbror. Mina föräldrars syskon blir mer och mer värdefulla för mig ju längre åren går, de är liksom en länk till tidigare generationer.
  Och den där fuchsian, den är ju riktigt fin. Hoppas hösten blir mild så hon kan stå ute länge!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cecilia, vill du ha den? Jag har flera olika om du vill ha och övervintra själv. Det är bara att hämta:)

   Radera
 3. Ohh vad trist för dig. Tyvärr är det väl sådant som dyker upp på hösten. Hopps du kryar på dig.
  ha det så bra du kan
  Annika

  SvaraRadera
 4. Stackare! Just hosta är förfärligt tycker jag. Testa att gurgla med vitlök nästa gång en förkylning hotar, så fort man känner att det börjar klia i halsen och rinna i näsan är det bra att pressa ett par vitlöksklyfter ner i ett glas vatten, vänta en liten stund och sedan gurgla. Upprepa ett par ggr dagligen - kan hjälpa, kan i alla fall inte skada!
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 5. Usch då, hoppas du kryar på dig. Här är det också förkylt, först maken och sedan jag, lite irriterande för jag har inte tid att vara förkyld! :)
  Ha det, kram ♥

  SvaraRadera
 6. Stackare,Krya på dig nu!!
  Ha en underbar helg!!

  SvaraRadera