lördag 30 oktober 2010

Mätt o belåten!

I dag kl 10.00 träffades vi för andra gången i en lokal i Kungälv. Vi är alltså några LCHF:are som träffas i en samtalsgrupp. Vi är alla i olika "stadier" dvs. en del har hållit på i åratal medan andra precis har blivit "frälsta":)) Då är det väldigt bra att kunna fråga erfarna och kunna ta del av en massa nyttig information och få tips på bra maträtter. Här har vi kommit till fikat och Micke har gjort sin "pannkaka" (mer en omelett kanske) som vi lät oss väl smaka av:) Göran jobbar så han kunde tyvärr inte vara med. En riktigt FET och närande pannkaka som man står sig på länge. Efter träffen åkte jag med Micke hem och satt och tjötade ett tag. Sedan fick jag middag - å VILKEN MIDDAG!!! Lever:)) Jag älskar lever men eftersom det endast är jag i vår familj som äter det så blir det inte varje dag om jag säger så:) Micke är dessutom en duktig kock så det blev en kulinarisk upplevelse. Det är ju inte varje dag som man blir bjuden på BÅDE lunch och middag:))

4 kommentarer:

 1. Låter som en helt fantastisk dag! Började som LCHF:are för ca 2 år sedan och har aldrig någonsin mått så bra som under den tiden jag "skötte" mig med maten! Tyvärr har jag återfallit i att äta lite allt möjligt som jag inte borde nu under sommaren men har bestämt mig för att ta nya tag igen med LCHF. Skulle nog vara bra med en sån grupp där man kan stötta varann och byta ideer och recept!
  Ha en trevlig helg!
  Margot

  SvaraRadera
 2. LCHF låter intressant, men jag har inte provat den kosten. Vad skönt att bli bjuden på mat och särskilt sådan som man gillar, men sällan äter.
  Ha det riktigt bra!
  Christina

  SvaraRadera
 3. Jag har köpt ett par böcker om LCHF, som jag plockar recept ur. Jag ska försöka att själv mer och mer gå över till denna kost. Vågar inte slopa kolhydraterna åt min man, eftersom han tar insulin och riskerar insulinkänning. Han är inte alls intresserad utan föredrar sina smörgåsar, potatisar osv. /Vänligen Ulla Laiho

  SvaraRadera
 4. Man måste ha tur i bland. Perfekt att bli bjuden//Britt

  SvaraRadera