onsdag 13 augusti 2014

Utomjordiskt!

 Som jag skrev i ett tidigare inlägg så blommar blåregnet om med enstaka blommor, trodde att jag aldrig varit med om det tidigare men ser att jag skrivit här på bloggen den 29 september 2012 att det blommade igen så tydligen är det kanske inte så ovanligt o nu fick jag dessutom "svart på vitt" hur enormt dåliga minne jag har :) Där emot så har jag aldrig sett så här många frökapslar på det förr. Ser helt galet ut, nästan utomjordiskt på något vis:)
 Utomjordisk vacker tycker jag att 'Juuli' är, min fantastiska Clematis som fullständigt tokblommar från midsommar tills frosten kommer. Är så himla lycklig att den kom tillbaka "från de döda" efter förra vårens frystorka:)
 Kan inte se mig mätt på den.
 Finns nog ingenting som jag inte gillar med den, kolla färgen bara - ljuvlig :)
Till och med alla dessa små frökapslar är häftiga- som rufsiga små peruker sida vid sida med blommorna :)

2 kommentarer:

 1. Hejsan Monica!
  Vika häftiga "utomjordiska" frökapslar i ditt blåregn. Måste kolla på min om jag också har dessa - nä, förresten, har beskurit min rätt kraftigt så att frökapslarna har nog inte fått en chans.
  Din 'Juuli' är fin så att jag förstår att du inte kan se dig mätt på den;-)! /Anja

  SvaraRadera
 2. Vackert blåregn och så kul med frökapslarna. Visst har man vissa växter man tokgillar och 'Juuli* verkar förtjänt. Har också en 'Arabella' som också gett allt hela sommaren. Tänker, att jag bara ska köpa remonternade klematis och rosor hädanefter. Får se hur det går : )
  Kram Anette

  SvaraRadera