tisdag 13 november 2012

Ullared!

Idag har jag varit på Gekås i Ullared med sonen:) Det var mest julklappar till barnbarnet som jag hade i huvudet när vi åkte, för de har ju en hel del billigare priser där. Men det blev ju lite annat också och allt visar jag inte för det är  julklappar:)) men här är lite av det jag köpte och ÄNTLIGEN fick jag tag på microfiberdukar:)) Ja det finns på närmare håll också men då är de dyra och på Göksäter där jag köpt 3-pack för 7.90 förut är de slut och jag är beroende av sådana trasor:) Nu fanns de i 8-pack för 19.95:)

8 kommentarer:

 1. (nget att skämmas för. Otroligt billigt men den där tyåen av köpcentrum har jag svårt för- Blir trött efter 5 minuter!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 2. Härlig shopping piggar alltid upp.

  SvaraRadera
 3. Ullared gillar jag men i år blir det ingen resa dit. Brukar åka buss och då startar vi vid 03 tiden man är nog egentligen tokig, men det brukar bli bra resor.
  Tyckte mig se en baseball bland grejorna.
  Ha det bra //Britt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja Britt det är en baseball:) Skall använda den till att massera en ont punkt vid skulderbladet. Om jag har bollen mellan väggen och ryggen och roterar fram och tillbaka så kan jag massera mig själv:)) Bra storlek och bra hårdhet på bollen.

   Radera
 4. Ser att du köpt microdukar ....Syrran hade köpt en som var för glas som är toppenbra till glasögon ....lite rutigt mönster. Hon skulle köpa till mig nästa gång hon åker dit....skulle tro de var bra till fönster också. Bara ett tips att kolla efter nästa gång du åker dit
  //Ing-Marie

  SvaraRadera
 5. Jag använder dem redan till fönster, har inte köpt fönsterputs på flera år. Det räcker (och blir bäst) enbart med microdukar;) De tar ALLT:)) Snacka om att vara beroende fniss.

  SvaraRadera
 6. find more infobrowse around these guys my review herethis website weblinkimp source

  SvaraRadera