tisdag 20 november 2012

Skönt att tänka på:)

 En dag som denna när det är olika nyanser av grått ute och regnet strilar är det skönt att tänka på att det snart är advent och man har fullt av ljusslingor i trädgården och ljusstakar och stjärnor inne som lyser upp (även om just jag inte har några stjärnor;)) Ännu skönare att tänka på är att om bara 180 dagar ungefär har vi härlig vår/försommar och det ser ut så här i trädgården:) Det doftar av mylla och vårblommor och man har hela långa sommaren framför sig:)
 Då hoppas jag få se den här lilla söta Bergenia hybriden 'Pink Dragonfly' igen, den köpte jag i Tyskland 2011 och den är bara 30 cm hög.
Fina Anemone nemorosa 'Robinsoniana' (Ljusblå vitsippa) längtar jag också efter att få återse:)

3 kommentarer:

  1. Ja men du vet Monne att snart är vi där! Jag ser i min 'förtvivlan' att tisden flyger iväg och snart är den den 22 januari och jag som har så mycket kvar att förbreda.Hur väljer man 45 bilder från ett bibliotek med 3000?/Anja

    SvaraRadera
  2. 180 dagar det kommer ju att gå hur fort som helst. Tänk vår värme och blommor. Härligt//Britt

    SvaraRadera
  3. The flowers of 'Pink Dragonfly' have a very pretty colour over those thick leaves. The earliest flowers are my favourite ones, as I appreciate them most after a long, white winter.

    SvaraRadera