söndag 18 november 2012

H-I-H-träff 2013!

 Helgen har vi tillbringat här, ett alldeles ypperligt ställe att ha en H-I-H-träff  (Hosta-Iris-Hemerocallis) på:)Det ligger i Borås och vi träffades vid 12-tiden igår för att direkt äta en medhavd "knytlunch" och för att hälsa på varandra ;) I år var vi 13 stycken och 6 st av dem var på en H-I-H-träff för första gången :) två av dem hade rest ända från Västerås vilken var väldigt roligt:)

 Den här konferenslokalen låg mitt i hotellet ungefär så alla hade ungefär lika långt till sina rum. Den var också placerad mitt emot matsalen där vi kunde sitta och äta vår lunch och sedermera även middag eftersom det även denna gång var så mycket mat att det räckte till det också:) Det var pajer, lax, kyckling, potatissallad, bröd o smör, ostar o kex och frukt ock mycket mer:) Här inne satt vi och lyssnade på föredrag av både Karin Olsson, Lotta Bernler och Anette Nilsson. Vi diskuterade/funderade även på hur vi i framtiden vill att H-I-H ska fungera och utvecklas och det blev som vanligt otroligt trevligt och många tillfällen till skratt:)
Till middagen senare på kvällen drack en del av oss  medhavt vin och då blev det ännu mera skratt:) Vi hade tur för vi hade liksom matsalen för oss själva, eftersom det tydligen "bara" serverades frukost där så var det ju ingen annan som hade anledning att vara där och då hade vi turen att kunna nyttja den för oss själva. Efter middagen fortsatte vi att prata och ha det trevligt i konferensrummet och det blev inte sängdags förrän vid ett-tiden på natten, då somnade i alla fall jag väldigt gott. Frukostbuffén serverades klockan 8 på söndagsmorgonen och sedan fortsatte vi att gå igenom bland annat vad de olika växtdelarna heter på både engelska och svenska på Hemerocallis. Vi var även denna gång inne på en fröauktionssajt i USA och budade på några fröer, vi får se om vi får några:) Tiden går otroligt fort när man har roligt så helt plötsligt var klockan halv ett och vi var tvungna att bryta för att checka ut från hotellet. Nu är den här helgen snart till ända och jag ser fram emot att få vara med nästa gång träffen anordnas:) Saknar er alla redan. Tack Ann-Christin (vår ordförande) för all organisation och arbete du lagt ner för vår skull!

4 kommentarer:

 1. Jag säger som Birgitta! Tack för en trevlig helg, och jag är så impad av allt arbete A-C lagt ner. En stor eloge till henne. Den nedersta bilden är inte riktigt rättvisande, tycker nog att vi ser betydligt surare ut än vad vi var:-)
  /Lotta

  SvaraRadera
 2. Oj så himla kul ni verkar ha haft!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. Ja, inte var där några sura miner inte. Mycket skratt, mycket kunskap, mycket mat o mycket trevligt :)
  Monica

  SvaraRadera