torsdag 29 november 2012

Störtförälskad!

"
 Den här underbara gjutjärnsurnan hittade jag hos "Mia Maräng" i eftermiddags, stod och pratade med Mia och tittade ner på golvet en sekund och där stod den- lite snett under ett bord och jag var såld:) Blev störtförälskad och var bara tvungen att ha den, inte ofta sådant händer men när det gör det så................. köpte en liten Echeveria och en vit fylld Kalanchoe i blomsteraffären mitt emot också:) Hem och lade i en bit oasisblock och satte ner växterna, mossa var jag ute och hämtade uppe på berget i skenet av en ficklampa:))Ville ju få det färdigt bums, glashållarna till värmeljusen hade jag redan och den lilla gossen i tomtedräkt hittade jag bland julsakerna i källaren:) Oasisbiten behövs för att glashållarna ska stå stadigt:) Blev väldigt nöjd.
Den här lilla figuren köpte jag på en julmarknad för 10 år sedan och jag älskar honom, här gör han sig verkligen fint i mossan:)

9 kommentarer:

 1. Jättefin!! Helt underbar. Men jag tyckte du sa att det var en gjutjärnssko i telefonen...?..haha.. antingen hörde jag helt fel då eller så ser jag helt fel nu... Fel på ett eller annat sätt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du både ser och hör fel:)) Inte är det en sko inte:)

   Radera
 2. ÅÅÅÅ den förstår jag att du blev förälskad i, helt underbar!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. Åh, så vacker! Vilken tur att du hittade den - fanns det inte en till, för mig..?

  SvaraRadera
 4. Hej Söta Mone!
  Tack för besöket.Det är alltid lika roligt när du kikar in.Va fin den blev.Kanske jag får ta och beställa flera! Vi får se.Den lilla tomten är ju så söt,förstår att du tycker om den. Ha nu en så bra helg. Många kranisar.

  SvaraRadera
 5. Åh så fint! och tack för inspirationen, har inte fått till någon "blomgrupp" och kom nu på min silverskål, har hyacinter och så är det bara mossa och ett ljus kvar :) Ha en fin första advent, kram ♥

  SvaraRadera