fredag 30 november 2012

Öppningspremiär!

Idag klockan 12 slogs portarna upp till det nyöppnade "SportLife" på Myggenäs (ca 4 km från oss) Det var fullt av människor utanför som väntade på att få komma in och titta i de nya fina lokalerna:) Härligt att få ett gym så nära och i samma byggnad ska "Läkarhuset" också in lite senare och förhoppningsvis blir det någon butik av något slag också:)
 Det var riktigt snyggt måste jag säga, här är det lite sittgrupper på bottenplan där man ska kunna sitta och ta en kaffe.
 En trappa upp var alla träningsmaskiner placerade, men det var mycket att se på bottenplan innan man kom upp för trappan;)
 Bland annat var det en fantastisk buffé uppdukad och som fylldes på hela tiden;) Det var mycket gott att smaka på där.
 På andra våningen var det alltså "maskinavdelningen" här är det löpband och andra saker som jag ska kämpa med hädanefter;) Jag har alltså löst kort och ska börja träna;)
 Ytterligare en våning upp finns alla "passrummen" eller rum är väl synd att säga "salar" är mer passande - stora och rymliga är de:) Utanför salarna finns just nu dessa massagefotöljer där det när jag tog fotot låg en tjej och njöt i fulla drag:) De fotöljerna ska nog vara någon annan stans i huset senare tror jag.
 Här står två av personalen och kollar något på datorn, klart att jag var tvungen att fota dem eftersom killen är min "lille" pojk;) Han jobbar där nu;)
Fina fräscha omklädningsrum.
Ett lekrum fanns också för de små och det var så populärt att vi hade svårt att få Nicholas som var med där ifrån:))

6 kommentarer:

 1. oj det var fint ,om mittgym var så fint kunde jag gått ditt varje dag. ha en go helg kram Monica

  SvaraRadera
 2. Vad kul för din lille kille...?? Tänk vad de små fort blir stora. Jag skall börja träna tillsammans med min dotter, skall bli kul.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 3. Så fint det är på ditt gym. Jag önskar att det fanns ett nära mig. Hoppas att det ändå ska bli av att jag och gubben börjar träna.
  Ha en riktigt trevlig första adventshelg!
  Kram
  Christina

  SvaraRadera
 4. Vilken fin son du har! Hmm träna...kanske jag börjar efter jul men det får bli promenader i början tror jag:) Ha en skön 1:a advent.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Duktiga du, jag skulle också behöva ta tag i träning. lite mer gång för min del//Britt

  SvaraRadera
 6. Då syns vi där! Jag har gått i Stenungsund ett tag men flyttar nu hit.
  Börjar på torsdag med bodybalance som är kanon för min rygg och. balans .

  SvaraRadera