måndag 5 november 2012

Möte, rosor och insekter!

 Hela gårdagen tillbringades mestadels i Halland:) Vi,  Birgitta H Olsson, Göran och jag åkte från Stenungsund vid tiotiden för att åka ner till Laxbutiken i Falkenberg där de västsvenska kretsarna i STA skulle ha ett möte för att planera och spåna över en del gemensamma aktiviteter framöver:) Det var en mycket trevlig konferenslokal vi satt i inne på Laxbutiken, vi började med att äta lunch och sedan blev det kaffe på eftermiddagen. Här sitter vi och ska fika;) Ett mycket trevligt sätt att tillbringa en regnig och trist söndag:)
 Köpte en bukett rosor till mamma idag när jag var i Stenungsund som hastigast på förmiddagen, men eftersom de inte var hemma fick jag ta dem själv:) Klippte ner dem rätt kort vilket blev snyggt i den här lite lägre krukan/vasen;) Tycker ni att det är något konstigt med bilden? Jo det är faktiskt en stor insekt på en av rosorna:)) Fast inte lika läskig som man kan tycka...............


.......så här ser den ut på nära håll:) visst är den fin! Fick två sådana här fina insekter i "luffarslöjd" av en trädgårdsvän och blev jätteglad, vilket arbete! Så välgjort och fint:)

5 kommentarer:

 1. Wow, vilken cool Insekt. Kan tänka mig att en och annan nästan blir rädd. Ser väldigt verklig ut på håll;) Kram

  SvaraRadera
 2. Härlig färg på rosorna och fina små insekter. Låter kul att träffa trädgårdsvänner i november! Då behöver man inspirationen som mest.
  Eva

  SvaraRadera
 3. Ser najs ut :-) Jag är med i STA, men fånigt nog har jag inte tagit mig iväg på något arrangemang än. Men det kommer nog.

  SvaraRadera
 4. Insekterna gillade jag, vilket pyssel att få till dem//Britt

  SvaraRadera
 5. Visst hade vi en trevlig dag.
  Tycker mig känna igen den där myran :-)) Det bor några här också.
  Hoppas du hittat dig en skänk eller sideboard.
  Trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera