torsdag 31 december 2009

GOTT NYTT ÅR!!

Så var detta år till enda. Efter denna vinter med kyla och snö hoppas jag att vi får en lång och fin vår och en härlig sommar. Tänkte önska alla bloggvänner som sagt så fina och rara saker till mig här sedan jag började ETT GOTT NYTT ÅR! 
Här kommer årets sista bilder och vad passa bättre än nytagna foton på mina små älsklingar:)
Överst Alice en brunmaskad Helig Birma som är mamma till de två andra. Hon fyllde 15 år nu sista oktober. En MYCKET bestämd dam som trots sin litenhet är den som bestämmer. Hon har det mest bedårande lilla näpna ansikte man kan se ( en anledning till att hon inte gick bra på utställningar. Hon var FÖR söt för rasen)

Ayla en blåmaskad liten tjej från första kullen hon fyllde 13 år 2:maj i år. En försynt liten dam som helst vill bli behandlad som en liten dam:)
Bobo en brunmaskad herre som inte förstått att han är en katt:) Han tror han är ett människobarn:) Han är helsyskon med Ayla men inte kullsyskon. Han fyllde 12 år den 4 maj i år. Han vill mest bli omkringburen av mig eller Göran. Att hänga på min höft och gosa med mitt öra är hans favoritsyssla:)

5 kommentarer:

 1. Att tiden skall gå så fort!
  Söta katter har ni!

  Gott Nytt År på er båda två.
  Birgitta

  SvaraRadera
 2. Åhh jag smälter.....Dom är underbara!!!Vi har ju en birma....men har haft 2 till som blev sjuka som 1 åring och en som 10 mån. Så jag blev så glad att se att dina har uppnått en sån hög ålder...vill ha en blåmaskad nån gång. Vi har en Tabby.
  Vi har också haft en Bobbo en blågrå bondkatt med siames i sig.
  Puss på nosarna!!!
  Carina

  SvaraRadera
 3. Krama missorna från mig.
  Ett riktigt Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 4. Vilka underverk. Vill önska dig ett riktigt gott nytt år så hörs vi nästa år :)//Britt

  SvaraRadera