måndag 21 december 2009

Änglavingar och glasfåglar!

Idag har jag farit runt lite överallt för att köpa de sista klapparna och andra saker som jag behövde. Tack o lov hann jag även med en sväng förbi Mia Maräng:) Jag trodde inte att jag skulle hinna dit igen innan nästa år. Denna gången tog jag mamma med mig, hon blev väldigt förtjust i butiken hon med. Jag köpte denna girland eller vad man ska kalla den med vita fluffiga änglavingar jag tycker den är så fin. Hoppas att den får hänga ifred för mina små älsklingar bara (för er som inte vet har jag tre birmakatter) Om ni tittar upp mot taket till höger ser ni en gren av ormhassel. 
Det är den här grenen:) Där har jag hängt några kristallprismor och två små älvor och i dag hittade jag dessa två små fåglar med riktiga fjädrar till stjärt:)
Senare på eftermiddagen åkte jag en sväng till Orust och Göksäter. Där hittade jag denna pläd som jag inte kunde motstå. Den var gjord i mitt favoritmaterial microfiber, vilket är superduper gosigt 100 gånger mjukare än fleece:) 

6 kommentarer:

 1. Ja det är mycket att fixa med så här inför julen! Hihi...tror du dina fina änglavingar får vara ifred för dina katter! Jag önskar dig en riktigt God Jul! / Irene

  SvaraRadera
 2. Jätte fin girlang med änglavingarna och läcker spläd! Går och funderar just om vi inte skulle byta matta i vardagsrummet...till ett i koskinn...
  Imorgon tänkte jag ta de sista klapparna. Tala om i sista stund;)Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Nej mamma, krossad plysch heter det..hahaha ;) Fattar inte vad jag fick det ifrån :)

  SvaraRadera
 4. Fniss, ja jag vet att du har ett "eget" namn på detta material men det finns ju faktiskt något som heter krossad plysch också så det kan ju bli lite förväxlingar om du envisas med att säga så:))

  SvaraRadera
 5. Vad fina fåglarna är och vingarna är jättesöta.
  Efter jul ska jag ta en tur till Min Lilla Vrå och se vad hon har för fint som jag "måste ha" :)

  SvaraRadera