torsdag 17 december 2009

Sista biten klar:)

Nu har jag hämtat sista delen (kronan) till mitt träd.  Har skruvat upp det provisoriskt i köket. Här är en närbild på kronan.
Så här ser det ut uppmonterat alla tre delarna. Ser ju att proportionerna är helt fel, men vad katten jag är en glad amatör och roligt hade jag när jag gjorde det:))
Det var också jätteroligt att få träffa Malin igen som var med på kursen då jag gjorde det. Å kan ni tänka er jag fick present av henne både en jättefin tvål och blomfrö:)) så himla gulligt fick dåligt samvete att jag inte gav henne något men om du läser det här Malin så ska du få något nästa gång vi ses:) 
Linda gav mig också presenter så jag måste ha varit väääldigt snäll i år:) av henne fick jag ett jättefint löv i keramik, ett litet urgulligt vikingaskepp (till sonen) och sist men inte minst en jättefin liten drejad grönglaserad skål med en blå hyacint i:))

Att sedan få se den lilla fina Brisa (ragdoll katt) som är alldeles ny i familjen och få en massa pussar av hundarna Lucas o Nisse gjorde inte saken sämre.

2 kommentarer:

 1. Vadå fel propotion..resten av rötterna är ju under jorden så dom syns inte :))Jättefint.
  Vilken tur att du varit så snäll..undras om jag med varit det...hmm..vi får allt se :))

  SvaraRadera
 2. Fel propotioner! Nej du jag håller med Bitte. Det är ju ASsnyggt! WOW jag är stum av beundran (ej ironisk vill jag tillägga).
  Jag väntar tålmodigt tills vi är kvitt förståss (hehe)

  Kul att ses idag! Kram och god jul på dig

  SvaraRadera