onsdag 2 december 2009

En kall 2:a December!

Så här såg det ut i morse vid 10-tiden när vi hämtade tidningen i brevlådan, runt 5 minus och riktigt vackert:) Denna dag har vi farit omkring och utfört ärenden och dylika saker. 
Efter att ha utfört diverse ärenden i Kungälv och ett inhopp på kinarestaurang för lunch/middag for vi vidare till Marstrand. Hämtning av en gammal Tv var ärendet där, och naturligtvis kaffe och god kaka hos min moster och morbror:) Vi tog en eftermiddags promenad, vädret var underbart men kallt. På denna lilla "badbrygga" badar min moster hela sommaren och en bra bit in på hösten. Såg inte speciellt badinbjudande ut nu ska jag säga:) Det är väldigt vackert på Hedvigsholmen där de bor. Här vi badplatsen fanns denna härliga buske med Havtorn.
Fast bebyggelsen här på Hedvigsholmen bara är drygt 10 år ser det mycket äldre ut eftersom det är byggt i gammal stil. Visst ser gränden mysig ut. Det börjar att skymma nu så med min lilla kamera börjar det att bli lite mörka kort nu:)
Här flammar himlen över Strandverket och det är dags att gå hem till moster igen. En fika till innan vi åker hem igen:)

3 kommentarer:

 1. Vilket ljuvligt ställe att bo på, så nära havet!

  SvaraRadera
 2. Där skulle jag gärna bo.
  Jag har varit där för längesedan på semester. Det är så idylliskt och genuint på västkusten nästan så att det känns utrikiskt.

  Ha det gott
  Gunilla

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder. Tänk att bo så mysigt, fast jag gissar att höststormarna känns. Jag tycker att bilder som man tar i den första lilla skymningen ser lite trolska ut..det gillar jag

  SvaraRadera