söndag 17 januari 2016

Makalöst vackert!

 Vid den här årstiden får man som sagt vara glad för den lilla sol som orkar över bergskanten på baksidan :) Kan ni se? En liten liten strimma sol :)
 Om ni klickar upp bilden kan ni bättre se hur solen gnistrar som diamanter i snön/rimfrosten, tänk vilken skillnad lite sol kan göra :)
 Rhododendronbusken har fått ett täcke.
 Undrar om det finns någon övervintrare i insektshotellet? Vansinnigt kallt för dem i så fall -13 grader nu.
 Åkte ut till bästa syster i dag, på hemvägen stannade jag till för att fota lite. Makalöst vackert med snö och sol men jag gillar inte kylan.
Tjocka istappar hänger från berget, ingen risk att de töar bort än på ett tag fast solen "gassar" :) Ha en fin söndagskväll alla!

4 kommentarer:

 1. Underbart! O den blir bara större dag för dag 8-) Hoppas du inte fryser allt för mycket!
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 2. Det luriga är att vi flera år i rad invaggas i att det är milda vintrar på västkusten och sedan, typ var tredje, fjärde år blir det svinkallt utan snötäcke. I år ska vi ändå vara glada för att det kommer i januari och inte i mars, som vi ju också varit om. Nej, jag hoppas våren kommer tidigt och blir jämn och fin.

  SvaraRadera
 3. Håller verkligen med dig: sol, ja tack, snö, okej, kyla, nix, nej tack! Fin bild med grinden och fältet i snö. Här är så kallt att jag inte kan fotografera ute, fingrarna börjar värka direkt!
  Allt gott!/Laila

  SvaraRadera
 4. Snö är vackert att se på och roligt att fota, men att skotta och frysa gillar jag inte med snön :)

  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera