söndag 24 januari 2016

Sagolandskap!

Igår var vi i Göteborg, närmare bestämt   Botaniska Trädgården. Det var mycket snö även där men inte så mycket skottat :)  Det var så vackert med all snö som låg som kristyr på både tak, grindar och växtlighet :)


 Det var Rhododendronföreningen Västsvenska kretsen som hade en träff där. Margareta Thorsell höll föredrag om "Rhododendron o andra växter i en liten trädgård" det var ett mycket trevligt föredrag där prat, fakta och fina foton blandades ett lättsamt och underhållande sätt :)
 Det var rena sagolandskapet vi gick genom när vi efter träffens slut gick bort till butiken........
....... annorlunda det såg ut med en massa snöhögar utanför i stället för vagnar med gröna växter :) g så fina krukväxter men köpte dock ingenting då jag var rädd för att växterna skulle frysa i bilen eftersom vi skulle stanna och handla på hemvägen. 
I dag ska vi till Uddevalla där Peter Korn ska hålla föredrag men om det skriver jag nog i morgon :) Ha en fortsatt fin söndag alla!

2 kommentarer:

  1. Flitiga trädgårdsklubbsmedlemmar som vanligt! Och återigen: jag blir så avundsjuk på er där på västkusten! Så många intressanta föreningar och möten!
    Allt gott!/Laila

    SvaraRadera
  2. Fullspäckad helg låter det som. Apropå rhododendron, jag fick två olika att så via Sta.
    /Anette

    SvaraRadera