tisdag 19 januari 2016

Ambivalent!

Vaknade i morse och möttes av den här synen! Vackert så det gör ont men jag är ambivalent, -4 grader och tjockt med snö eller ett tunt snölager och -15 grader? Ja, jag vet faktiskt inte. Vi är ju inte riktigt vana  vid den här snömängden så det blir ju nästan lite sensationsartat, det märks om inte annat på Facebook där nog alla lagt in bilder på nattens snöfall :) Jag gör ett helt inlägg om detta t.ex ;) Vi har nog inte fått lika mycket som många andra dock, men det räcker mer än väl. Bilderna får tala för sig själva :)
7 kommentarer:

 1. Det är vackert då solen glittrar i snön och då den kött in träden så fint i vinterkappa, men det är finast då det är grönt och betydligt varmare också :)
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 2. Kanske växterna uppskattar täcket bättre än vi 8-) Denna omgången slapp jag <3
  Ha´t himla gôrgôtt i drivorna
  Nina

  SvaraRadera
 3. Underbart vackert. Tom jag har fått som har tjatat efter snö.
  Det bästa är att känns mera när våren kommer när det varit snö och kallt.
  Jag gillar vintern och jag kan ta mer ett tag till.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 4. Det är ju väldigt vackert! Vi har nog lite mer, men har fått skare emellanåt och det har smält från träd och buskar. Idag såphalt på vägarna. Sen ser jag fram emot en låååång vår.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 5. Visst är det vackert men jag vill inte ha så mycket snö som vi har fått. Den här snön kunde kommit till jul. Nu längtar jag till våren.
  Ha det gott!!!

  SvaraRadera
 6. Oj vad mycket snö ni fått, mer än vad vi har här. Jag som tycker om snö tycker nog mest att det bara är vackert så här i januari. Såna snöfall i mars eller april tycker jag däremot inte är så upplyftande för då vill man verkligen bara ha vår.
  Kram Anna-Karin

  SvaraRadera
 7. Vinter i kvadrat! Njut så länge det varar!
  Önskar dig en skön helg!/Laila

  SvaraRadera