tisdag 2 juni 2015

Hektisk vecka!

Helgen som gick tillbringade vi på resande fot, vi var på bussresa med STA BoD i Skåne :) Det blev trädgårdsbesök och plantskolebesök på både lördag o söndag och från Halland till Österlen :) Det var fantastiska rapsfält utefter motorvägen som lyste upp det gråa och regniga, men vi hade tur för det var nästan uppehåll varje gång vi stannade för trädgårdsbesök :) Ryggen fungerade ok, tack o lov med hjälp av tabletter och tens-apparat men väl hemkommen har det varit jobbigt :(  Idag, tisdag har vi haft besök av en buss med danskar, mycket trevliga o goa människor och tappra gick de omkring i trädgården medan regnet öste ner. I morgon kommer ytterligare några besökare fast inte så långväga och jag hoppas att det är bättre väder då. Torsdag är det begravning för svärmor, lördag öppen trädgård och söndag växtmarknad på I-17 i Regementsparken i Uddevalla så det blir en hektisk vecka med både trevligheter och sorg. Skriver mer om resan till Skåne i nästa vecka, nu måste jag vila ryggen lite.

4 kommentarer:

 1. Hoppas du hinner återhämta dig innan nästa besök! Titta på trädgårdar i hällregn är inte kul men det ska klarna upp på eftermiddagen!
  Ha´t himla môcke bättre
  Nina

  SvaraRadera
 2. Ja du Monne! Att orka med det tempot som du gör får mig att förundras över er "ungdomar" som fixar allt ;-))! trots ryggen som krånglar.
  Själv har jag en typ av åkomma som gör att jag vågar mig aldrig med på bussresorna. Tyvärr!
  Krya på dig nu och jag hoppas att ryggen håller både det ena och det andra!  /Anja

  SvaraRadera
 3. Stackare, förstår att du har det hemskt besvärligt med ryggen. Tror dock att det är bra att du är aktiv och håller igång i stället för att lägga dig och deppa ihop vilket många nog skulle göra. Heja Monne!

  SvaraRadera
 4. Oj, så flitiga ni är. Hoppas få möjlighet att besöka er trädgård nån gång. Det hänger ju mest på att slita sig från sin egen täppa.
  Fin resebild.
  Kram Anette

  SvaraRadera