söndag 25 maj 2014

En fin och trevlig söndag!

Idag har vi grattat Görans mamma på mors dag, min mamma fick blommor i fredags:) Sedan bar det av till Iren Börjesson som hade öppen trädgård i dag, vi har velat åka dit i flera år och se hur hon har det men det har alltid varit något som hindrat men idag så........ :) Hon bor mitt ute på Tjörn i ett gammalt hus som de renoverat mycket vackert. Här har hon gjort ett vackert stilleben på en vägg till "uthuset", jättefint tycker jag :)
 Trädgården var en dröm att gå omkring i, så himla fint.
Solen gassade och det var varmt, det var inget bra väder att fota i men underbart att gå runt i och njuta av alla vackra blommor,buskar o träd och den porlande bäcken som ringlade fram :)
 En kul vägg i betong hade de själva gjort. Annorlunda och snyggt!
 Uppe i berget hade de gjort  härliga rhododendronplanteringar, fast det var Irens bror Bert som stod för det mesta där uppe skulle jag tro:) Snyggt och fint var det i alla fall:)
 Ett foto uppe från rhododendronplanteringen.
 Detta parti gillade jag väldigt mycket, så romantiskt vackert!
Allt var så smakfullt och fint, den här vackra Syringa 'Palebin' påminde mig om att jag nog ska låta min planta flytta till en rabatt i stället för att bo i en kruka:)
Den här trädgården vill jag gärna besöka igen!

1 kommentar:

  1. Man kanske skulle köpa en Syringa 'Palebin' har inte sett dom så här fina innan! Jag älskade det romantiska hörnet med stensatt gång!

    SvaraRadera