tisdag 29 januari 2013

Vädret är för tillfället så kallat typiskt västkustväder dvs. plusgrader, regn och grått o trist ena dagen och minusgrader nästa:( Just nu ösregnar det. Tack o lov att det finns böcker i allmänhet och deckare i synnerhet;)Vid den här tiden på året så läser jag mycket :) För det mesta  (99%:)) blir det deckare, senaste boken var den här som jag lånade av dottern. WOW!! säger jag bara - vilken kanonbra bok, kunde inte sluta att läsa;) Nu är den tack o lov färdigläst så att jag kan få gjort lite nytta också:)) Ska försöka att göra lite marktjänst idag innan jag börjar på nästa bok:)

Fick för mig härom dagen att jag skulle göra en islykta, sagt o gjort så fixade jag lite blommor och blad som jag petade ner i en skål där jag ställt en annan skål inuti som jag tyngt ner med en sten och fyllt med vatten. Typiskt att det var precis när vädret blev mildare så jag fick göra färdig den i frysen haha.  Tog ut den ur frysen förut och tände ett värmeljus, efter fotografering åkte den ut på altanen och snart är det nog bara lite blomblad kvar av alltihop:) Men den blev rätt fin faktiskt den lilla stund jag hade den:))

3 kommentarer:

 1. Är inte det typiskt att när man vill att det ska vara frysgrader inte är det och tvärtom?

  Fin blev den dock :)

  //Veronica

  SvaraRadera
 2. Inte har vädret visat sig från den trevliga sidan idag. Grått, regn och is. Hoppas att isen på vägen förvinner nu. Om det inte blir kallt igen. Det är svårt att hänga med i vädersvängarna. Det blev säkert varmt för att du hade gjort en sån fin ljuslykta.
  Det mesta av det jag läser blir också deckare men jag har inte läst något av Kepler.
  Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 3. Du fick i alla fall njuta en stund av den vackra islyktan.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera