måndag 7 januari 2013

Känner mig så nöjd!

Idag verkar det som om jag har fått tillbaka min energi igen:) Kändes kul att gå ut och börja städa i stallet, sådde till och med några fröer av de som jag fick i går på frömötet:) Det blev Codonopsis lanceolata (klätterklocka) Jeffersonia dubia (Presidentsippa) och en namnlös fylld orange akleja:)
Jag började också att träna på gymmet igen, känner mig så nöjd. Hade tänkt att börja väldigt försiktigt men det bidde ett 45 minuterspass med Indoor Walking;) Trodde aldrig att jag skulle klara det men det gick:) Jag är så stolt över mig själv. Fina tulpaner fick jag av älsklingen när vi var och handlade så............ja, detta har varit en bra dag;)

6 kommentarer:

 1. Da er du jo i sving da. Så fint! Her er det forkjølelse og elveblest, så det blir med å titte litt på bloggen. Og det er jo alltid inspirerende!! God frøsåing :)

  SvaraRadera
 2. Låter härligt! Aklejan lät spännande. Jag har försökt så presidentsippa men aldrig fått fröna att gro. Har du några knep?
  Kram Ester

  SvaraRadera
 3. Hej! Det var verkligen länge sedan jag läste bloggar men nu har jag t o m skivit i min egen som du ju sett. Trist med förkylningssymtom men skönt att du är pigg igen. Oj, oj, oj gymmet! Blir alldeles matt bara jag tänker på det. Och visst är det härligt att ha börjat med sådderna igen!
  /evab

  SvaraRadera
 4. Härligt att få känna sig nöjd och pigg.
  Skönt när det vänder.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 5. Furulunden: Vad jobbigt med både förkylning och nässelutslag:( Hoppas att du snart blir frisk!
  Ester: Har aldrig sått presidentsippa förut så det ska bli spännande, knep kan jag nog inte stå till tjänst med:)

  SvaraRadera
 6. Vad bra att du känner dig bättre. Hoppas själv att jag kommer iväg på en längre promenad idag, medans sonen är på gymet. Ha det bra//Britt

  SvaraRadera