onsdag 2 januari 2013

Så irriterande!!!!!!!

Så var det färdigt igen:( Kände mig så mycket bättre på nyårsafton och igår, men så började halsen krångla i morse igen:( Har i alla fall varit hos läkaren nu och de hittade inga fel, sänkan bra och inga baselusker i halsen, men han (läkaren) förstod att det var obehagligt eftersom jag är röd och svullen i halsen så det är väl "bara" att vänta ut eländet:( Så himla irriterande bara att inte vara sjuk men ändå inte vara bra, jag vill ju träna nu när jag hade kommit igång och det vågar jag inte nu. Fick i alla fall besök av min kära syster idag och hon hade med sig de här fina rosorna:)

10 kommentarer:

 1. The bouquet of red roses is beautiful. I hope you are back to feeling 100% well again, and can continue with your training.

  SvaraRadera
 2. Krya på dig Monne! Hoppas att du orkar göra något stillsamt som annars inte hinner med när du har ångan uppe;)! Att läsa trädgårdsböcker är ju eb trevlig syssrelsättning medan man snörplar i sig lite ljummen honungsvatten kryddad med lime eller apelsinsaft eller...Plus att du kan 'beorda' andra att laga mat och dammsuga...typ- Bara som ett insajderstips från en luttrad jäkel;)!/Anja

  SvaraRadera
 3. Krya på dig!!!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 4. Du får krya på dig att gurgla med salt vatten är bra när man har ont i halsen//Britt

  SvaraRadera
 5. Krya på dig. Ibland kan förkylningarna var riktigt jobbiga.
  Trevlig kväll!!

  SvaraRadera
 6. God fortsättning och jag önskar dig verkligen krya på dig, du har haft sån otur, ibland får man elaka virus som inte ger med sig. Jag tror m bero ycket beror på "brist på soljus", och läste att tillskott på D-vitamin minskar luftvägsinfektioner (dagens medicin), så nu äter vi vitaminer här hemma :) Å andra sidan får ju "trädgårdstokar" mer dagsljus än "andra", just för att vi är ute i ur och skur :)

  Så fina de är, älvorna, jag har ingen men önskar mig verkligen en, tror jag skall önska mig en i födelsedagspresent :)
  Ha en bra dag, kram ♥

  SvaraRadera
 7. Jag förstår din frustration - man vill så gärna och hälsan sätter stopp. - Bara att vänta ut eländet... Krya på dig!

  Kram!

  SvaraRadera
 8. Så himla jobbigt! Upprepar mitt råd att gurgla med vitlöksvatten ett par ggr per dag. Det kan i alla fall inte skada...
  Krya på dig!/Laila

  SvaraRadera