fredag 4 januari 2013

Årets dagliljor är beställda:)

Vill börja med att tacka alla för era snälla och uppmuntrande kommentarer i förra inlägget;) Jag är kanske en aning bättre, men det är segt:(  Men det är bara att acceptera och låta tiden "läka" Jag är ju inte sjuk egentligen det bara sitter där, typ i bihålor och hals, ont har jag inte heller är bara irriterat harklig. Nu sitter jag vid datorn och har beställt årets dagliljor:) Det är från tre olika leverantörer (Bourdillon i Frankrike, Gerald Hohls i Tyskland och Anette Nilsson på Boäng http://www.dagliljan.se) och jag ser verkligen fram emot att få plantera dem i trädgården till våren:) Bilden är tagen en eftermiddag en dag i början av maj, häggmispeln blommar och allt är så där skirt och underbart som det bara kan vara på våren:)  Har nästan plockat bort alla julsaker, det har nog aldrig hänt så här tidigt förut;) Tror att jag har blivit klokare med åren:)

4 kommentarer:

 1. Tack för din kommentar, visst är det tråkigt när man inte känner sig ok! Hoppas du kryar på dig också.
  M har börjat med sina listor, njuter och planerar för olika beställningar.
  Ha en härlig helg, och hoppas vi ser många vårtecken

  SvaraRadera
 2. Trist när det inte vill ge sig. Tur att det finns saker som kan muntra upp en lite. Imorgon skall jag plocka ner mina julsaker. Idag tog jag bort alla julsaker ute.
  Ha en skön helg
  Annika

  SvaraRadera
 3. It's exciting to have new perennials to look forward to planting, particularly when the garden is more bare now.

  Those bright blue Muscari really brighten your May garden.

  SvaraRadera
 4. Trots att jag älskar att julpynta är det lika skönt varje år at städa bort allt. Det ska ske snart. Nu är det dags för något nytt och det har redan börjat. Frön på väg, det spirar i amarylliskrukorna och ditt dagliljetips ska kollas in.

  Krya på dig!

  SvaraRadera