torsdag 24 januari 2013

En känga!!

Som ju de flesta av er som läser min blogg vet, har jag ju börjat att träna på gym:) Det är otroligt roligt och givande men framförallt behövdes det verkligen då jag är överviktig, har problem med musklerna (sjukpensionär) och behövde få upp "flåset";)  Träningsskor, byxor och T-shirt var inga problem att få tag i men BH!!!! Vill rikta en STOR HÅRD KÄNGA till de sportkläderstillverkare som mot förmodan läser detta men ändå:)

Det finns hur många typer, modeller och färger som helst om du är smal eller till o med plattbröstad men är du som jag lite överviktig med en stor tung byst finns inget??  Trodde i min enfald att det var just vi som verkligen behöver stöd skulle ha mest att välja på men ack vad jag bedrog mig:( Visst man kanske kan få tag i på nätet men jag vill prova innan jag köper. De ska sitta hårt sa en expedit - visst men det är ju en fördel om man kan andas eller? Eller som en annan expedit sa - det brukar ju vara så att har man stor tung byst gör det ont att träna och då lägger man av!!!!!!!!
Ville så gärna ha en snygg färgglad sak att träna i men det kan jag nog bara glömma:( Men som tur är fann jag en som passade mig i en underklädesbutik i Kungälv HURRA!! Denna Bh sitter jättebra och jag köpte den både i vitt och svart. Nu har jag fått gnälla av mig lite och det kändes bra:)

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag kan varmt rekommendera Stay in plays o
  casall Multisport.Dom passar oss som har lite större behag:-))

  M-L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, ser tyvärr inte någon midjeomkrets när jag kollar nätet:( Du är bra mycket smalare än mig vet du:)

   Radera
 2. Stay in place är snygg, men passar inte mig
  Jag har också fått köpa på Carilola i Kungälv
  Hur viktigt som helst att det sitter bra och inte tränger eller att det typ klämmer in bysten så det ser ut som ett enda
  Jag har även hittat en sort på Lindex Swegennarks som funkar och som man inte kränger över huvudet utan knäpps bak vilket jag föredrar
  Ja ett viktigt område detta
  Vi ses snart på gymmet

  SvaraRadera
 3. ja detta är intressant vem tillverkar bhar,,dom är så osköna jag avskyr när det klämmer och när det är annat material än bomull...jag har en stayinplace,, men den är vidrig har den ibland men den sitter så hårt att för att få av och på den behöver maken dra,,men då man joggar måste de sitta plats hos mig för annars känns det inte bra...ja ja ilandsproblem,,men bh tillverkare skulle jag vilja vara,,med en massa olikformade normala kvinnor inga sulfidkvinnor, kämpa på i gymmet jag har maskat denna veckan fy så dumt så helgen må jag bara..,ha en go helg.. kram!!

  SvaraRadera