fredag 4 november 2016

Plötsligt blev det vinter ;)

 I går kväll började det snöa, det fortsatte tydligen under natten för i morse var det alldeles vitt ute. Nu har det mesta töat bort som det brukar här på västkusten  men det lär väl komma mer vad det lider :) Har inte alls hängt med denna höst, tycker detta kom väldigt plötsligt men inser ju att det i själva verket är helt naturligt att det kan snöa november :) Idag har Göran lyft in alla bänkar som vi haft i trädgården, de håller sig bättre och längre under tak  altanen vintertid.
Om bara tre veckor är det 1:a advent och innan dess måste vi försöka att få upp lite ljusslingor lite här och var, det blir lite ljusare i den mörka vinternatten då. Vi som bor på landet och inte har några kommunala gatlyktor har det verkligen svart så mycket extra ljus är ett måste:) Blir till att kolla förra årets slingor i tid så att man inte står där utan när det blir dags. Nu är det fredag igen och nu blir det snart fredagsmys framför tv:n :) Ha en fin allhelgonahelg alla!

1 kommentar:

  1. Även vi fick snö - och den ligger kvar trots någon plusgrad, tjälen har börjat äta sig neråt. Dags att ställa om till innesysslor, saknas inte här!
    Önskar dig en trevlig helg!/Laila

    SvaraRadera