fredag 25 november 2016

Fastnade inte på något foto :)

 Äntligen har jag hittat den här ställningen att hänga olika "matare" på till småfåglarna :) Den matare jag skrev om förra onsdagen har nu blivit ersatt av betydligt bättre grejer:) Jag återanvände dock översta delen av den gamla, den för jordnötter, den har ett lock att öppna så den fungerar toppen :) Bland alla småfåglar vi har här har det dykt upp en ny liten sötnos, en tofsmes :) Har försökt att fota men den är supernervös och sitter inte still mer än någon sekund så den fastnade inte på något foto :(
 En skål med hyacinter och lite mossa fick en liten ljusslinga runt om och blev ett mysigt blickfång :)
 De här underbara papegojtulpanerna fick jag av min moster som varit här några dagar :)

 I eftermiddag åkte jag till Sundahallen för att simma o träna lite i vattnet, i dag blev det 500 meter :)
Himlen var så vacker när jag kom ut på parkeringen
Ännu en vecka har gått och fredagskvällen är här igen, fast den här fredagen får jag sitta ensam eftersom älsklingen jobbar natt :( Det får gå det med :) Ha en fin helg alla!

4 kommentarer:

 1. Vilken vacker skål du har arrangerat med hyacinterna och slingan.
  Ja, ibland får man sitta mol allena, fast jag har alltid en katt i famnen ;-) som spinner så högt att jag hör inte mina egna tankar;-)

  Ha en riktig mysig första advent!

  /Anja

  SvaraRadera
 2. Mycket mat har ni att erbjuda fågelvännerna. Tofsmesen tycker jag är så oerhört söt, men det är inte varje år den dyker upp här. Desto gladare blir man när den kommer.
  Jättefint med hyacinterna och slingan i skålen. Har nästan inte pyntat nåt inomhus ännu, men utomhus fyller det på.
  Önskar dig fin advent
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Vackert arrangemang - det finns så mycket fint man kan göra med hyacinther. Tyvärr är jag allergisk mot dem, värsta blomman, och har inte hittat något bra att ersätta dem med.

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 4. Vad fint du ordnat det för småfåglarna och kul med nya gäster som dyker upp. För mig är rödhaken ny, men det är visst så att den stannar över vintern längre och längre norrut för vart år som går och det är ju kul för den är verkligen näpen. Fint du gjort med hyacinterna. En blomma jag saknar men som jag nog avstår ifrån i år eftersom svärfar är allergisk och min dotter tycker att det är "den värsta stank hon varit med om". Hrmm! Själv älskar jag den.
  Önskar dig en fin första advent!
  Anna-Karin

  SvaraRadera