söndag 6 november 2016

Isiga vindar!

 Igår var det ett fasligt regnande och ett riktigt uschligt väder ute, i dag har det inte varit bättre :( det har blåst och de isiga vindarna gjorde att jag snabbt ville komma inomhus efter att jag varit ute och hämtat in ved :) Ett par grader kallt har det varit utomhus hela dagen så jag har mest suttit inne o kurat i soffan och läst. I går fick jag färdigt och hängt upp vintergardinerna, det blev röda i sammet. Nu håller jag på att fixa och dona inne i stället för i trädgården :) Blockljus är tända lite över allt men de är batteridrivna, är som sagt livrädd för levande ljus.
 Braskaminen är en enorm mysfaktor samtidigt som den ger en underbar värme :) Min lykta (i taket vid braskaminen) har jag haft i tio år och den älskar jag, nu har jag hängt den här så att jag kan se den ordentligt :)
 Även den har ett batteridrivet blockljus :)
Bara några värmeljus tänder jag och det är bl.a dessa i hallen. "skyltade om" på skänken härom dagen :) Värmeljusen är jag inte lika nojig med- än ;)
Nu väntar en ny vecka och det blir förhoppningsvis inte mer snö ännu så att vi kan få grävt för bredbandet, det skulle varit gjort för flera veckor sedan men man kan inte hinna med allt :)

2 kommentarer:

 1. Klokt med batteridrivna ljus och lika mysigt!
  Även här är det inneväder! Bra för ryggen om inte annat...
  Allt gott!/Laila

  SvaraRadera
 2. Nu har jag läst i kapp hos dig efter höstlovsemester, vattenskada i köket och massa måsten i sköldvattnet av dessa. Grattis till sticklingarna, det är en sann lycka! Själv har jag bara lyckats sporadiskt, men har fått mersmak och vill gärna öva mig mer på det. Sammetsgardiner är så läckert, står på min önskelista.
  Kram
  Marta

  SvaraRadera