söndag 22 maj 2016

Planket klart!

 Så har då planket äntligen kommit upp :) Började att sätta upp planket i torsdags och eftersom jag målat allt en gång innan det sattes upp såg det färdigt ut direkt :)
 Nu skulle det ju målas en gång till på plats och det var inte det lättaste då det började att regna:( Men enveten som jag är så målade jag mellan skurarna och i dag målades det sista på baksidan  och sedan kunde vi sätta upp mina keramiktavlor som jag gjorde för tre år sedan :) Det blev faktiskt himla bra om jag får säga det själv:) Det retar mig bara att jag glömde att göra hål i den sista plattan :( den är därför inte ditsatt ännu, ska köpa specialbeslag för att få upp den.
  här blev det från andra hållet. Senare i höst ska vi fortsätta en liten bit till med planket bakom soffan men till det behövs en Hilti borrmaskin för bergsborrning så vi väntar med det. Spalje till en klematis är uppsatt, den ska planteras när innehållet i de vita balarna är utkrattat, det är grov torv (för att hålla fukt) och sedan ska det jord uppepå.
 Det här trädet i keramik gjorde jag för sex år sedan så det var på tiden att det kom upp :) Vet dock inte om det passar riktigt där, i alla fall hamnade det lite snett ser jag nu så det får kanske avhjälpas :)
Nu har alla guldazaleorna slagit ut och det doftar ljuvligt i hela trädgården :) Ha en fortsatt fin söndagseftermiddag o kväll!

4 kommentarer:

 1. Så himla bra det blev Monne! Nu har ni jobbat hårt!
  Tycker inte det stör om stammen lutar lite.... det har väl stått i vinden ;-)
  Ha´t himla gôrgôtt innanför planket
  Nina

  SvaraRadera
 2. Snyggt blev det också!
  Vi har väldigt olika mycket pynt i våra trädgårdar. Gillar ditt och andras, men här finns knappt något alls.
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat och så snyggt det blev! Kan du inte visa några närbilder på dina keramikplattor? Jag försökte förstora bilden men ser ändå inte riktigt.
  Allt gott!/Laila

  SvaraRadera
 4. Bra jobbat och så snyggt det blev! Kan du inte visa några närbilder på dina keramikplattor? Jag försökte förstora bilden men ser ändå inte riktigt.
  Allt gott!/Laila

  SvaraRadera