fredag 27 maj 2016

Härligt väder och besök !

 Igår var det en underbar dag och kväll, det var riktigt roligt att gå runt med en del av Kungälvs trädgårdsförening:) Innan de kom gick jag runt o sprutade med Trico Garden då jag såg att rådjuren nafsat lite på nävorna på baksidan. Här i "Greenroom" är det dock inget som brukar fresta dem (rådjuren alltså:)),det är "bara" pioner o några träd och det har de inte varit på innan.
 Den koreanska plymspirean bildar så fina kuddar.
 Vy från trappan.
Nu börjar också Azalena 'Schneegold' att slå ut, en helt fantastiskt vacker o doftande Azalea.
Maj månads sista helg är här så ha ha det så härligt!

6 kommentarer:

 1. Vilket mysigt Green room! Gillar när man kan sitta lite varstans i trägårn.... Hoppas få komma o se allt det nya snart <3
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 2. Åh vad mysigt ni har det :)

  SvaraRadera
 3. Vilken läcker färg på den azalean. Har en enda och den stampar. Gränsen är nådd. Ni har otroligt fin vy, med både trädgården i förgrunden och allt annat i bakgrunden.
  Låter härligt med finväder.
  50 mm regn igår, 15 hittills idag. Gräsmattan är inte att tänka på att gå på. Måtte den torka upp så det går att klippa den innan mina besökare ska komma.

  SvaraRadera
 4. Det er alltid kjedelignår planter blir spist av dyr, men ikke så enkelt å gjøre noe med... Tenk at vi snart er i juni, det er helt fantastisk! Ha en flott helg! Hilsen Anne-Kristin

  SvaraRadera
 5. Så fint du har det. Fint med de rundade Koreanska plymspireorna!!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder från din fina trädgård. Azaleorna blommar och doftar så ljuvligt nu att man har svårt att gå in på kvällen. Din ser helt underbar ut.
  Ha det super-duper!
  /Anja

  SvaraRadera