onsdag 13 februari 2013

Hoppas att vara i form till sommaren!

Jag läser och läser och läser och..............
Är inne i en läseperiod av stora mått just nu:) Har hittat Lars Keplers böcker, eller rättare sagt - Kepler är ju en författarpseudonym för det gifta paret Andreas Ahndoril och Andrea Coelho Ahndoril. De har hittills givit ut 4 böcker
"Hypnotisören"
"Paganinikontraktet"
"Eldvittnet" och "Sandmannen" den sista håller jag på med just nu. Det är enligt mig otroligt bra deckare, det går inte att lägga dem i från sig:) Fick riktigt tvinga mig att slå ihop den och pausa lite:)

Det kommer också att hända lite i köket framöver, i första skedet blir det en ny kyl och frys. Den gamla kyl/sval börjar att krångla och efter 22 år är det kanske inte så konstigt. Men nu ska jag alltså ha två skåp bredvid varandra så ett högskåp har fått flytta på sig:) Vi gör inga avancerade snickerier ännu eftersom vi troligtvis ska renovera hela köket till hösten:)) Det ska bli helt underbart!  Men som sagt just nu varvar jag läsning och köksplanering med träning, skulle vara så underbart att vara "i form" till våren och sommaren så att jag kan börja med trädgårderandet utan att få alltför ont i kroppen:)

2 kommentarer:

 1. Har läst sandmannen.En sådan bok som man vill ska fortsätta ett tag till.Den var så bra.
  Kram Gunsan.

  SvaraRadera
 2. Har inte läst någon bok av Kepler, än. Bra att veta att dom är bra när det börjar bli torka på bokfronten.
  Inte dåligt att kyl och sval har fungerat så länge.
  Kul med nytt kök.
  Ha det bra!

  SvaraRadera